24 kere girdik sonuc alamadik yalani 

kapat
  1. tsk'nin olasi kuzey irak operasyonunun onunu kesmeye calisan yerli ve yabanci psikolojik harpcilerin kullandigi, gercek disi iddia. tsk irak'a yaptigi bu 24 irili ifakli operasyonda binlerce teroristi etkisiz hale getirmis, 1999 yilinda da teroru bitirmistir. amerikan'in bolgeyi isgali ve de akp'nin beceriksizligi ve vizyonsuzlugu birlesince teror tekrar azmis, kuzey irak'ta yeniden yuvalanmistir. operasyonun lafi bile buyuk faydalar saglarken "opersayon felaket olur, 24 kez girdik de ne oldu" demek en basit deyimiyle safliktir.
    #2547551 (isla morada, 02.11.2007 17:46 ~ 17:47)

© 2008 - uludağ sözlük

24 kere girdik sonuc alamadik yalani başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 24 kere girdik sonuc alamadik yalani ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 24 kere girdik sonuc alamadik yalani nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» odeion » frida kahlo » wayne static » arjen robben icin alternatif meslekler » sevgiliden ayrildiktan sonraki bir dakika » armenian navy band » bu cocuk boyle degil di ne oldu ki » erdem yener » axxo » sair uuserlardan siirler » sevgiliden ayrildiktan sonra evde oturan mal erkek » klavye nin gote girdigi anlar » the turning » a taste of honey » scurtel » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » su ismiyle ilgili yapilan igrenc espriler » rammstein » i will always love you » burhan altintop lost ta oynasin » football manager 2009 » turk kizlari gitsin iran kizlari gelsin » the four horsemen » gunun ilk isigi » black star » tanriya inanmiyorum ama ya varsa » unknown artist » yoneticihatasi com » otobuste midenin bulanmasi » hamileyim sozune erkeklerin tepkileri » bon iver