23 mart 2008 trabzonspor kayserispor maci 

kapat
  1. 6. dakikada umut bulut'un attığı golle trabzonspor'un ilk 25 dakikayı 1-0 önde geçtiği 27. hafta tsl maçı.
    #3180431 (minik mavi balina, 23.03.2008 15:38)
  2. 62. dakikada leo iglesias'ın attığı golle 1-1 olmuş maç.
    #3180706 (minik mavi balina, 23.03.2008 16:42)
  3. umut bulut'un 88. dakika'da attığı golle trabzonspor'un yeniden öne geçtiği maç. 2-1.
    #3180799 (minik mavi balina, 23.03.2008 17:02)
  4. 2-1 trabzonspor'un üstünlüğü ile sona ermiş maç.
    #3180824 (minik mavi balina, 23.03.2008 17:09)

© 2008 - uludağ sözlük

23 mart 2008 trabzonspor kayserispor maci başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 23 mart 2008 trabzonspor kayserispor maci ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 23 mart 2008 trabzonspor kayserispor maci nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hayatin cekilecek cile olmamasi » age of mythology the titans » eksileri umursamayan yazar » kurt milliyetciliginin solculuk sanilmasi » sercan yildirim » yaran msn diyaloglari » turklerin dunyanin tek hakimi olmasi » erdal sarizeybek » kuresel isinmanin yararlari » satisa cikarilan ulke » kurtlar vadisi pusu » kizlik zari » sozlukteki yobazlar » silikon yastik » yeter artik vurmayin adam oldu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kendisine 1 odadan fazlasini istemeyen insan sekli » araba arkasi yazilari » adam smith » istersen hic baslamasin » ertugrul saglam » sevistigi evde esyasini unutan erkek » cuma aksami » kabul ediyorum carlos benden iyi » syme » ergenekon cetesi » be with you » porshe gibi tasarlanmis elektrikli ev aletleri » money » guatemala » sinan engin