23 kediyi kesip dolapta saklamak 

kapat
  1. sadistsen, manyaksan, psikolojin yerinde değilse 23 kediyi toplayıp bi güzel kesip sonra da buzdolabına sokma eylemidir. sadisltlikte a$mı$lıktır.
    #1403011 (dreamshower, 12.03.2007 13:51)
  2. 5 günlük (!) tedaviye alınıp nasıl bırakılır bu insan diye düşündürmektedir. sövdürmektedir. evet.
    #1403014 (unwanted, 12.03.2007 13:57)
  3. savaş çıkacağını düşünen satanist eylemidir. stok yapmıştır.
    #1403017 (exiq, 12.03.2007 13:57)
  4. bu sadistliği yapıp yakalandıktan sonra hastaneye kaldırılıp bir daha oradan çıkarılmaması gereken insan modeli. tabi çıktığı zaman aklına şöyle bir fikir gelebilir; "ben bikaç kedi daha alayım, nasıl olsa ruh sağlığım bikaç güne kalmaz bozulur, bari kediler bozulmasın dolaba kaldıralım". tabi o anda, aklı hazır düzelmişken * bu kişinin kendine soracağı soru şu olabilir:

- ulan bu kedileri sarımsaklasak da mı saklasak?
    #1403030 (caylaq, 12.03.2007 14:03 ~ 15.03.2007 02:46)
  5. (bkz: the number 23)*
    #1403054 (Stormbringer, 12.03.2007 14:14)
  6. önce karanlık bir odaya kapatıp 365 gün 6 saat boyunca mangalda leş lağım farelerinin ızgarasını yedirip yanınada içecek olarak kedi pisliği ile hazırlanmış bir kokteyl içirilesi hilkat garibesidir. eğer akıllanmadığı sezilirse nasaya müracat edilip galaksinin bir yerine fırlatılması en uygun çözümdür.
    #1403168 (cmoslogic, 12.03.2007 15:00)
  7. leş koleksiyonu yapmakta olmaktır..
    #1403292 (saprofitpardus, 12.03.2007 15:42)
  8. matematiksel olarak 414 adet lahmacun çıkacak eylem.
    okul önlerinde 3 tanesi 1 milyon olarak piyasaya sürülür, afiyetle tüketilir.
    #1403301 (kemik koleksiyoncusu, 12.03.2007 15:45 ~ 15:57)
  9. bu şahıs bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesi'nde hastanesinde 5 gün tedavi görmüş, çıktıktan sonra ise kendisiyle yapılan röportajda: "aslında kedileri çok severim, nasıl oldu anlamadım, evimde yeniden kedi beslemeye başladım, umarım tekrar böyle bir olay yaşamam" demiştir. ayrıca bu olay benim de yaşadığım istanbul'un gaziosmanpaşa ilçesinde gerçekleşmiştir, bu türden haberleri gördükçe "allah'ım nasıl bir yerde yaşıyorum ben" demekten kendimi alamamaktayım.
    #1403322 (psychofobia, 12.03.2007 15:53)
  10. 5 gün tedaviden sonra onu serbest bırakan zihniyete tükürülmesini arz ettiğim haber!
    psikopat beyfendi bu kedi serisini 666'ya tamamlasın diye mi 5 gün bıraktılar? bu kadar ucuz bir çözüm böyle manyakları teşvik eder. bunu anlamak çok mu zor acaba?
    ayrıca beyfendi "komşularım beni satanist zannediyor" demiş. valla kendisine burdan sesleniyorum çok güzel olmuş lan mevlüt! ciddiyim bak çok sevindim[sen ne olduğunu bilmiyorsun ama uzun zaman almış olsa da senin ne halt olduğunu anlamışlar]. hem metal dinleyen gençlerin hepsinin satanist zannedilmesinden daha isabetli bir yakıştırma olmuş**.
    hem satanist olmasan ne olacak? senden bir yarar gelir sanki! odun olsan yanmazsın be
    #1407353 (darkolog, 13.03.2007 18:17 ~ 18:19)
  11. satanist olabilirmi acaba diye düşündüren psikopattır.
    #1407453 (silte, 13.03.2007 18:52)
  12. matbaa da mürekkep mi bitti de kedileri kesip kanınımı kullanıyor diye akla gelmiyor değil.
    #1918579 (erdinch, 12.07.2007 17:03)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

23 kediyi kesip dolapta saklamak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 23 kediyi kesip dolapta saklamak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 23 kediyi kesip dolapta saklamak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about 23 kediyi kesip dolapta saklamak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ayirma isareti » ulema » yazum.com » sessiz cigliklar sesli cigliklari yirtip gecerl » duz yazi » kolonya » ismin hal ekleri » kolonya » cem arslan » konda nin secim anketi » yusufcuk » ataturk un gittigi okullar » boyundan opmek » izmir in tarihi eserleri » turk tatlilari » fare oldurme teknikleri » mum dibine isik vermez » karaciger dostu enginar hapi » ulas a agit » kasr i sirin » mecazi » emocuk » telefonu kulagina yapisik olan insan » dunyanin en godos en igrenc en yavsak emosu » kavak yelleri » masaustu » feyz » triptonik vitesli olmak » biriktirdigi cekirdek iclerini dayanamayip yemek » pratisyen » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » ozgur acilim » takdirname » ali bulac in milli gorus u ovmesi » bir salak gibi olmek » dunya vs turkiye » haq ali ali haq » uzayliya benzetilen buzagi » turkiye cumhuriyet merkez bankasi » yesil basli govel ordek » 6 eylul 2008 ermenistan turkiye maci