22 ocak 

kapat
  1. * heath ledger'ın öldüğü gündür. ayrıca kobe bryant 2006'da bu tarihteki maçta raptors'a 81 sayı atarak wilt chamberlain'den sonra* en çok sayı atan oyuncu olmuştur.

http://tr.wikipedia.org/wiki/22_Ocak
    #3641190 (prisoner, 09.07.2008 12:54)

© 2008 - uludağ sözlük

22 ocak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 22 ocak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 22 ocak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ete gote baliga bir de kalabaliga » televizyon bakmak » kdz eregli anadolu lisesi » eksi sozluk un oy sisteminin uludag a benzetilmesi » snake eyes » en kibar minibus soforu » sozlukte tanisip evlenmek » die dead enough » bogaz koprusunde kahvalti yapalim zirvesi » buyuklerimizin verdigi nasihatlar » sozlugu komple satin almak » viikate » ari sokmasi » death note » tubitak vizyon 2023 projesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » her sey bitti » fistik ezmesi » dayan koca adam » jon bon jovi » parasi biten ogrenci » trafik cezasi » 14 ekim 2008 » here comes the king » binbir gece » abuba » ay celebrity oldum komsular kosun » eli roth » objebi » yaran laf sokmalar » cikar