22 mayis 

kapat
  1. MÖ.334. yılında buyuk iskender'in orduları üçüncü Darius'u Granikos Savaşı'nda yendi.
    #1665860 (Alfie, 20.05.2007 18:13 ~ 18:14)

© 2008 - uludağ sözlük

22 mayis başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 22 mayis ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 22 mayis nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» spor medyasinin fatih terim i sindirememesi » televizyon programinda takla atan kadinlar » her zaman daha iyi bir hikayesi olan insan » seyduna turkuleri » shutter » baslik ve nick uyumu » aktutun saldirisinda 62 askerimizin oldugu iddiasi » ben kurdum vatanim kurdistan » ntv muhabiri » coca cola » zamansiz » isaac okoronkwo » total war » didier drogba nin aziz baskanim beni al demesi » totiman » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bir gozyasi gozuktu gozlerinde dusmek uzere » cebit bilisim eurasia 2008 » fasistcan » erkeksen oku » haserat » bilkentftp » ucak gemisi yapmak » uc kamasutra bir playboy okumak » fikret orman » amare stoudemire » yap kurtul » nacizanebilgi com » dogunun limanlari » off cok yakisikliyim ulan » vakko