22 mayis 

kapat
  1. 1963. istanbul sikiyonetim Komutanlığı, hurriyet, milliyet, aksam ve tercuman gazetelerini kapattı.
    #1665825 (Alfie, 20.05.2007 18:00 ~ 18:11)

© 2008 - uludağ sözlük

22 mayis başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 22 mayis ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 22 mayis nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fenerbahce yenilgilerinde ergenekon parmagi » su icerken domalan insan » bas peri kulina » acemisinden ankara notlari » ataturk cagdasliktir » bekaret onemsizdir » kuresellesirken top olmak » bekaret » jean amerika nin salvaridir » stevemcqueen olmak » kendine gomulmek » uypaciyakoverbeni » 21 inci yuzyilda hala ciplak gezmeyen kadin » metalist kharkiv in real madrid ayarinda olmasi » cv sine uludag sozluk te yazar oldugunu yazan kisi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » akp biyigi » leonce ile lena » 100promil » mustafa topaloglu nun sozluk yazari olmasi » yanlis anlasilmis sarki sozleri » yerli teknik direktorlerin yukselisi » ayabakan » volkan demirel in avrupa macerasi » of ulan of » sozlukteyken cisin gelmesi » jakob van hoddis » insan neden degisir » gulen karaman » avrupa yakasi replikleri » sagopa dan baskasini tanimam abi