22 23 24 25 28 12 

1. başlığın doğrusu: 22-23-24-25-28+12

sans topu şans oyununun 16 temmuz 2008 tarihli kazanan/kazandıran numaraları.**

edit: yine de 2 kişi bilmiş.*
    #3679013 (SuluBoya, 17.07.2008 21:19 ~ 21:23)

© 2008 - uludağ sözlük

22 23 24 25 28 12 başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 22 23 24 25 28 12 ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 22 23 24 25 28 12 nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dp perfumum » starbucks a sadece sicmak icin gitmek » ataturk un karga kovalarken olmesi » samuel beckett » sinuzit agrisi » yerel radyo reklamlari » tsubasa nin fenerbahce ye cevabi » bekliyorum » faati » petrol fiyatlarinda meydana gelen hizli dusus » roll over beethoven » albert einstein » alparslan erdem » osman pamukoglu » ib » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » serenitytheone » theophraste renaudot » komando egitimi almis baliklar » sizin dininiz size benim dinim banadir » ajdar anik in sozlukte yazar olmasi » caylakliga derin manalar yuklemeye calismak » prof dr recep yaman karadeniz » batiskaf » baslik silindigi icin silinen entry » ak akcenin kara gun icin olmasi » kucuk kadin » serdar akinan » basri » bi josef k vardi ne oldu ona » suzinak