216 ya 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. 21
  2. 21 000
  3. 21 01 1924
  4. 21 05 2008 girgir kapagi
  5. 21 05 2008 tarihli leman kapagi
  6. 21 45
  7. 21 agustos 2004 litvanya abd basketbol maci
  8. 21 agustos 2006 kocaelispor g antep bld maci
  9. 21 agustos 2006 terorist saldiri
  10. 21 agustos 2008

© 2008 - uludağ sözlük

216 ya başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 216 ya ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 216 ya nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» klon imhotep » rotten com » will you still love me in the morning » alemdar » kara ciglik » sozde sirin soykirimi » d a f » dindarlari anlayamamak » hamisine nanay piy piy kaymak » fc homburg » kreator » benighted » sozlukteki erkek hegemonyasi » andy mckee » israfil suru ufledigi anda ilk soylenen sozler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 7 turbanlinin birlesip striptiz cluba gitmesi » kate mosse » opet » webcam acip tras olmak » uludag forum » matkap ile gitar calmak » duygulanim » laz muzigi » radyo uludag » vakit tamam » hadi uyuyalim » 9 crimes » muhim degil » elektrik » beni kor kuyularda merdivensiz biraktin