21 inci yuzyil anne cocuk diyaloglari 

kapat
  1. zamana ayak uyduran nostaljik diyaloglardır..
    - anne ben nasıl dünyaya geldim.
    + internetten indirdik yavrum... *** *

edit: bu esprinin hemen hemen aynısı bazı karikatüristler tarafından kullanılmıştır. taklitlerinden sakınınız.
    #498396 (rweasley, 04.08.2006 22:22 ~ 27.06.2008 15:13)
  2. - anne ben shareware miyim?
    + hayır yavrum sen demosun.shareware olan kardeşin.

- anne kardeşim bir anda kayboldu.
    + onun süresi doldu çocuğum.

- anne niye bir günüm 12 saat
    + tam sürümünü yükleyemedik henüz...
    #544365 (rweasley, 15.08.2006 23:16)
  3. - anneeee! dolabımda ayakkabılarımı bulamıyorum...
    + yeniden aç kapa!
    #594642 (rweasley, 31.08.2006 14:02)
  4. anne: şu interneti kesip atacağım artık.
    glinwelin: he?
    anne:hiç bir muhabettimiz kalmadı msne gireyim yan odadan öyle mi konuşalım?
    glinwelin:anne ya süpürge tutuyosun şuan ne muhabbeti ya?!
    #3682617 (glinwelin, 18.07.2008 15:33)

© 2008 - uludağ sözlük

21 inci yuzyil anne cocuk diyaloglari başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. 21 inci yuzyil anne cocuk diyaloglari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 21 inci yuzyil anne cocuk diyaloglari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» din degistirmek » sen ne olacaksin simdi » keyfkesh » gercek iskender savaslari » shannyn sossamon » emekci » sozlukteki hanim hanimcik kesim » sokaktaki vatandas » sevgiliye beste yapmak » necmettin erbakan a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games