21 eylul 2007 turkiye rusya voleybol maci 

kapat
  1. ilk setini geçen yılın şampiyonu rusya'nın 25-21 kazandığı son derece çekişmeli geçen bayan voleybol maçıdır.
    #2356340 (antilopyawrusu, 21.09.2007 21:27)
  2. ikinci seti pisi pisine 28-26 verdiğimiz maçtır.
    #2356577 (antilopyawrusu, 21.09.2007 21:59)
  3. gamova nın neslihan ı yendiği maç. gamova bütün kritik topları öldürürken neslihan 2. setteki set sayısıda dahil bütün kırılma noktalarında top öldürmeyi başaramayınca sonuç hüsran oldu.
    #2356847 (sessiz harf, 21.09.2007 22:29)
  4. üçüncü seti de 25-22 alan rusya maçtan 3-0 galip ayrıldı.
    #2356862 (zebellah, 21.09.2007 22:31)
  5. nikaragua'da gerçekleşen 32. dünya bayanlar voleybol karşılaşması maçı.
    #2356978 (kasgarli tost, 21.09.2007 22:42)
  6. bizim takımın tuhaf bir dengesizliği var. 5-6 sayı verip dağıldıktan sonra bir ara arka arkaya 3 sayı çok iyi oynayıp sonra bir daha dağılıyoruz.bu kadar oyun içi istikrarsızlıkla da rusya yı yenemeyiz doğal olarak. esra nın yerine 5 senedir doğru düzgün bir oyuncu yetiştirememiş olmamızda son derece üzücü; zira bu takımın en zayıf halkası kendisi.
    #2357013 (sessiz harf, 21.09.2007 22:45)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

21 eylul 2007 turkiye rusya voleybol maci başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 21 eylul 2007 turkiye rusya voleybol maci ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 21 eylul 2007 turkiye rusya voleybol maci nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about 21 eylul 2007 turkiye rusya voleybol maci. Copyright of the articles are belong to their authors.

» liv taylor » aramyan uncuyan ermeni ilkogretim okulu » fonografi » seven hill » gata » 1 aralik 2008 guney batida gokyuzundeki ay yild » sekreter jale » yumrukluk » cek git bebegim » kutup » yaya toure » ataturk un gittigi okullar » tropikal kusak » ataturkculuk » serhan sesen » ninni » mantikla matematik sorusu cozmek » cry for you » tropikal kusak » wernher von braun » din elestirilebilmelidir » bilgisayarina virus bulasan yazar » bab aziz » asil kaya » bunun neresini anlamadin » lacin » kent » siz kac kisisiniz » gary payton » baslik ve nick uyumu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » corumlu sabetayist yahudi escinsel ve ajan olmak » cine gel deyince gelir mi sorunsali » oy bahcenize ben giremedim gazelden » proud to be a saddler » ask » cin cikartirken kizi hamile birakan cinci hoca » lev samoylovic rosenberg » bangbros » ferhat gocer » patronu bizim oglani cok seviyor