21 ekim 2007 beylikduzu terore lanet yuruyusu 

kapat

1. bu akşam beylikdüzünde, binden fazla kişinin ve yüzlerce aracın katılımıyla gerçekleşmiş harika tepki yürüyüşüdür. Kornalar susmak bilmedi, arabalarda gençlik marşları çalındı, teröre lanetler yağdırıldı, her apartmanın, her bloğun önünden geçilirken evlerden bayraklar sallandı, alkış yağmuru koptu, ışıklar açılıp söndürüldü.

saat 20.30 sularında 6-7 kişilik bir grubun şehitler ölmez vatan bölünmez sloganıyla başladı ve inanılmaz büyüyerek e-5 in altı yedi km lik bir kısmının trafiğe kapatılmasının ardından saat 24.00 sularında son buldu.

Beylikdüzü jandarmasının önüne gidilerek istiklal marşı söylendi ve askerlerimize sahip çıkıldı. Her yaştan, her kesimden insanın katıldığı ve duyarlı beylikdüzü halkının ülkesine sahip çıktığı, terörü lanetlediği bir yürüyüş oldu. işte beylikdüzü'nü bu kadar sevmemin sebeplerinden biri. ne mutlu türk üm diyene!
    #2502441 (tabuttamenemenyapanimam, 22.10.2007 01:50)
  2. halkın tepkisini koyduğu yürüyüşmüş.

iki keleş sesi, bir c4 sesi duyulsa kimse kalmazdı. *
    (bkz: öfkeli kalabalık)

edit: oradaydim *

içi rahat ettiren edit: toplumun gazını alan şeyler bunlar. bağırın açılın, ruhanetiniz ferahlasın. alınca tüfeği eline Yüksekova da görürüm ben senin psikolojini. * *
    #2502449 (sizoyumulanfrenoldugumkadar, 22.10.2007 01:52 ~ 02:48)
  3. değil 2 keleş, 22 eli keleşli kalleş bile gelse susmadan, durmadan haykıracağım yürüyüştü. Türk halkının teröre tepkisi, bazılarının ki gibi sözde değil, sözün bittiği yerde hiç değildir. Gerekirse elimize silahta alırız. Bazıları genelleme yapmamdan rahatsız olduysa eğer, ben tek başıma da bunları yaparım. bunun değerlendirmeside sana düşmez.
    #2502474 (tabuttamenemenyapanimam, 22.10.2007 02:01)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

21 ekim 2007 beylikduzu terore lanet yuruyusu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 21 ekim 2007 beylikduzu terore lanet yuruyusu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 21 ekim 2007 beylikduzu terore lanet yuruyusu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about 21 ekim 2007 beylikduzu terore lanet yuruyusu. Copyrights of the articles are belong to their authors.