21 000 

kapat
  1. matematiği göth eden sayıdır..

21000>52500

(bkz: milan)
    (bkz: real madrid)
    (bkz: barcelona)
    (bkz: monaco)
    #456269 (the godfather, 24.07.2006 16:54)
  2. (bkz: paolo maldini)
    (bkz: burada 20 bin kisi olduguna kimse beni inandıramaz)

alakalı olaraktan

(bkz: esege altın semer vursan esek yine esektir)
    #456289 (metin oktay, 24.07.2006 17:00)
  3. (bkz: sözlükteki galatasaraylılar)
    #456298 (haznedaroğlu, 24.07.2006 17:02)
  4. (bkz: yirmibir bin)
    #833535 (thedewil, 09.11.2006 00:09)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

21 000 başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 21 000 ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 21 000 nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about 21 000. Copyright of the articles are belong to their authors.

» liv taylor » aramyan uncuyan ermeni ilkogretim okulu » fonografi » seven hill » gata » 1 aralik 2008 guney batida gokyuzundeki ay yild » sekreter jale » yumrukluk » cek git bebegim » kutup » yaya toure » ataturk un gittigi okullar » tropikal kusak » ataturkculuk » serhan sesen » ninni » mantikla matematik sorusu cozmek » cry for you » tropikal kusak » wernher von braun » burcak isimer » bruschetta » lowenthal » arog » transporter 3 » gunde elli kez ciftlesen aslan diyaloglari » kirmizi kurdele » caron butler » sevgiliden istenecek uc sey » ay yildiz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » zen ve motosiklet bakim sanati » sag tac cizgisine paralel giden futbolcu » thaliia » ortaca anadolu lisesi » maintain » abdullah ocalan a alternatif hapis arkadaslari » sokak ortasinda kici acip bedava diye bagirmak » karel appel » bagdagul » ozturk