2084 eurovision sarki yarismasi 

kapat
  1. 2084 yılında yapılacak olan eurovision şarkı yarışması. 2083 yılının 1.si olan ülkede düzenlenecek.
    #3417148 (vurursa gol olur, 19.05.2008 13:18)

© 2008 - uludağ sözlük

2084 eurovision sarki yarismasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 2084 eurovision sarki yarismasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 2084 eurovision sarki yarismasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» o ruzgar » obez olmasina ragmen beyaz ekmek yiyen insan » nestea seftali » acilan bir basligin dini tartismaya konu olma hizi » beyin » yagmur altinda opusmek » istanbul dan ankara ya yuruyerek gitmek » facebook ile dalga gecen ezik tipler » amasra da assagilik tecavuz girisimi » armenian navy band » insan kurban etmek » sacma sapan baslik yonlendirmeleri » mustafa denizli » kobi nerde teb orda » dilber kocarslanli » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 325 inci donem askere gidecek sozluk yazarlari » bayramda misafire tutun kolanyasi dokmek » 1971 » eshab ul kehf » pallacanestro treviso » diferansiyel denklemler » geceyi bir sozluk yazarinin koynunda gecirmek » 7 saniyeyle kacan 13 5 milyon dolar » 550 tane guzel bayan mankenden olusan meclis » demolay » bacak agrisi » buffy » bir derdim var yasanmisliklari » system error » arcelik reklaminda dara ri rara diyen kadin