2077 eurovision sarki yarismasi 

kapat
  1. 2077 yılında yapılacak olan eurovision şarkı yarışması. 2076 yılının 1.si olan ülkede düzenlenecek.
    #3417134 (vurursa gol olur, 19.05.2008 13:16)

© 2008 - uludağ sözlük

2077 eurovision sarki yarismasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 2077 eurovision sarki yarismasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 2077 eurovision sarki yarismasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hama » kondisyoner » feridun duzagac » le fabuleux destin d amelie poulain » bionic commando rearmed » tsubasa nin fenerbahce ye cevabi » kucukken sevilen ismi buyuyunce sevmemek » dikkat abdestiniz bozulabilir » ibu sozluk » euro uzerinde hayat kadini resmi olmasi » armenian navy band » tsk » tansel colasan in emekli olmasi » kancik kelleni odlek bedeninden ayirmaya geldim » 105 yasindaki bakire » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » zeplin » melankolik » vampir yarasa » umut sarikaya » 19 mayis kareografilerinin sacmaligi » autoshow 2008 » uyumadan once the bards song dinlemek » garibaldi nin tavuk kovalarken olmesi » ask bekletir » maden muhendisi » yerli teknik direktorlerin yukselisi » yaran msn iletileri » marrone » se7en » eklembacaklilardaki ustun drama kabiliyeti