bugün

Herkesin bilmesi gereken gerçek.
dedi troll.
Göreceğiz zaman gösterecek.
Bir gerçek.
mahmut tuncer de Pavarotti öyleyse.
olursa ultra hanzo muhalefet sayesinde olacak. başka bir sebepten değil.
mevcut durumda %sıfır ihtimaldir. yandaşın milyarları aşan vergi borcu silinirken vatandaşın artan vergiler altında ezilmesi, liyakatsız atamalar, bozuk ekonomi, çığ gibi büyüyen işsizlik, stagflasyon artı belirsizlik birde üstüne halk ekonomik sıkıntılar yaşarken kendileri dört beş kurumdan maaş alan akp'liler. mevcut düzen böyle devam ederse akp+mhp ortaklığı yüzde 30'u bile göremez.
öyle bir şey olursa sonumuzun ne olacağını düşünemiyorum. tüm ülkenin içine ettiler edebilecekleri kadar zaten. daha da ederlerse ne olur bilmek istemiyorum.
Vatandaş teneke bağlayıp gönderecek, bunlar halâ akp kazanırsa, kazanacak, kazanır mı.

Çıkın dışarı biraz hava alın. Millet .mı g.tü dağıttı. Verdi yetkiyi, gördü etkiyi.
Temenni ettiğim durumdur. Ekmeğin 10 lira olduğu, 50 li yaşlarda 45 yaşında emekli olmuş. Sabah halk ekmeğin önünde kuyruk olmuş kesimin Anasının ağlamasını istiyorum.
siyasal dincinin itirafıdır. beni islamdan bile soğuttu arkadaş
Geçen koyu AKP'li babamla konuşuyoruz, Erdoğan'ın suyu iyice ısındı basiretsiz muhalefet düzgün olsa bu seçim gider dedi. Bunu koyu AKP'li azılı CHP düşmanı biri diyor hani. Eğer Erdoğan'ın karşısına Kılıçdaroğlu aday olarak çıkarsa seçimi AKP alır. Mansur Yavaş gibi her kesimden oy alabilecek kapasitede biri aday olursa bir ihtimal muhalefet seçimi kazanır. Yeter ki Kılıçdaroğlu aday olmasın. Ne diyorum ki ben, Ekmeleddin gibi alakasız birini çatı aday gösterip Erdoğan'ın karşısına çıkarmışlardı. Kılıçdaroğlu yine yapar yapacağını. Eline yüzüne bulaştırır her şeyi.
Oyları düşer ama yine birinci parti olur.
Ahmet davutoğlu dün altılı masada yer alan partilerin imzası olmadan seçilen cb'nin hiçbir işe kalkışamayacağını açıkladı. Yani diyor ki %1 alan parti %50 alan cumhurbaşkanı ile taşşak geçebilecek kurt kuzunun maskarası olacak.

Aha bu tipte uygulamalar gerçekleşirse ve böyle gerizekalıca beyanatlar verilmeye devam edilirse rte'nin kazanma ihtimali %99.9 olur. Ben açıkçası serok ve babacan'ın truva atı olduğunu düşünüyorum. ikisi de 2010'ların başındaki fetö akp liberaller ittifakinda takılı kalmışlar. Hala o hayalin peşindeler çünkü abd'nin türkiye'nin başında görmek istediği ciasal islamcı modeli budur. Hem liberal Hem yobaz Hem modern görünümlü. Rte bu siyasetten getirisi olmadığını anlayınca milliyetçilik postuna sarıldı ama o zamandan beridir de oy kaybediyor meclise hakim değil partisinde de çatlaklar var.
Bu söylemlerin, olası Kemal bey’in adaylığına karşı dile getirildiğini düşünüyorum. Yani diyorlar ki Kemal bey’e piyonumuz olursan buyur adayımız sen ol. Ben Kemal bey in bunu kabul edeceğini hiç düşünmüyorum.
Muhalefet, aptallık yapmayıp sarı muhalefet olmazsa seçimi de AKP kazanamaz.
2023 seçimlerinde AKP asla kazanamayacaktır. Ülkenin perişan hali ortada. Artık yeter.
''Boş tencerenin deviremeyeceği hükümet yoktur.'' Süleyman Demirel
Nah kazanacak.