bugün

geleceği görüyorum 6 yıl sonrasında bu zamanlar gerçekleşecek eylem.
görsel
iki hafta önce beşiktaş oluyordu ne oldu. Son iki haftaya kadar şampiyon belli olmaz. Geçen sezon ortası trabzonspor'a şampiyonluk marşı yaptılar, rehavete girdiler son haftalarda patladı. Bence bunlar için çok erken. Bu yıl çok şeye gebe.
en reel olasılık.
bukadar hakeme ve var odasındaki gs li montaj ekibine ve algı yapan yayıncı kuruluş ve medyaya rağmen şampiyon olamıyorsa zaten kapatsınlar kulübü !
soylemek icin daha cok erken ama ihtimallerden biri.
Evet hepsinin içinden geçip olacağız.
yarın balcan burunlu hamsilerin içinden geçip ilan edeceğiz.
Alexin bir sözü vardır
"haha zor".
Arda' nin dizinden seken topa penalti verdiler vida' ya ses etmediler. Bu duzen de cok inanmayi istedigim ama inanamadigim olaydir. Muhtemelemen yarin palabiyik bizi yine katledip fenevi uzmeyecektir.
galatasaray'a ne 6, ne 8 golü.
bu moralsizlik ile beşiktaş kazanacak da, kaç atacak?

mevcut averaj farkı 2.
beşiktaş tek farklı galibiyet (1-0, 2-1) alırsa bu fark 3 olacak.

galatasaray'a 4-0 yetecek.

ki beşiktaş berabere kalacak, averaja dahi kalmayacak.
galatasaray averaja ne olur ne olmaz diyerek prosedür amaçlı yüklenmiş olacak.

ki beşiktaş hatay'a 7 atıyorsa, galatasaray malatya'ya neden atamasın?
hatay daha mı zayıf?
Tereddute dusen galatasarayli gormedim. Daha dogrusu endise eden. Olamasak da kimse uzulmez. Lakin olacagiz. Bir yerde galatasaray lehine ihtimal var ise hep gerceklesmistir. Yine gerceklesecektir.
galatasaray ligin ikinci yarısında 42 puan toplamıs bjk ise 37 puan toplamıs. bir algı var bjk hak etti dar kadroyla diye. hak etmedi kardesim. alanya macında marafonanın yediği sacma goller mi diyim, sivas macında vida hentbol oynuyor ona penaltı verilmedi mi diyim, rosiere haftalardır gösterilmeyen kartları mı diyim kulusicin 2 gol ucan kafayla kendi kalesine atmasını mı diyim galatasaray'a 3 atan hatayın bjk den 7 gol yemesini mi diyim hangisini diyim. hak etmedi jimnastik kulubu. dar kadroya gelince. ulan galatasaray 11 macta kırmızı kart gördü. fatih terimsiz bir sürü maca cıktı. forvette babel oynadı sakat falcao yüzünden. ortasaha alamadık taylan oynadı. ligin ilk yarısı muslerasız oynadık. ne bos yapıyorlar anlamadım.

galatasaray sonuna kadar hak etmiştir. eğer yarın sampiyon olup ve ardından benim bu entryimi okuyorsanız sevinciniz kısa sürsün. hedefimiz sampiyonlar ligi. şampiyonluk sevincini max 1 hafta yasayalım sonrasında yeni kadro kurmayı düsünmeliyiz değerli galatasaraylılar. cünkü lig sampiyonlukları artık sarmıyor. vizyonumuzu avrupaya çevirmeli, aç saldırgan ve genç oyuncularla kadromuzu güçlendirmeliyiz.

burdan fenerlilere sesleniyorum. bjk nin sampiyon olmasını istemeyin. eğer onlar olurlarsa en az 1 sene basımızın etini yerler. sürekli konusurlar. tr nin barcelonasıyız.en büyük takımıyız gibi seyler söylerler bizi kanser ederler. onun icin gs nin sampiyon olmasını isteyin. cünkü galatasaraylılar vizyonlu ve kupaya doydukları icin maximum 1 hafta konusup sonra unuturlar.
galatasaray olmamalıdır yıldızları sığdıracak yer kalmayacak yakında because. evet.