bugün

hiç kendimizi kandırmayalım. adamlar içten içe ve yavaş yavaş bugünlere geldi. türkiye her geçen gün biraz daha arap yarımadasına kenetleniyor. eski türkiyeden eser yok. 2015'te irtica kaçınılmaz oldu. şimdiden uygar ve medeni bir ülke bulup iltica etmek lazım.

buralar çok kötü olacak. annenize, kız arkadaşınıza veya eşinize zorla çarşaf örttürtecekler. okullarda kitap olarak said nursinin, fethullahın, tayyibin eserleri okutulacak. arapça bilmeyen dövülecek, devlet dairesinde iş bulamayacaklar. aleviler ve solcular dinciler, el nusracılar tarafından öldürülecek. milliyetçiler suudilere biat etmedikleri için küçük düşürülecekler. pkk kendi ülkesini kurup ayrılacak ama tayyibi ilelebet sultan yapacaklar. bu olaylara karşı koyanlar tayyibin polisleri tarafından yok edilecekler. ordu ve yargı tasviye edilip yerine selefi, vahabi dinci mollalar atanacak. suriye gibi iç savaş geçireceğiz. her taraf kan gölü olacak.

o yüzden vakit varken kaçın genç kardeşlerim. medeni ve uygar bir ülkeye kaçın ki insan gibi yaşayabilesiniz. yeni düzenle taş üstünde taş kalmayacak hepimiz ortaçağa döneceğiz. bu dediklerim masalsı gelebilir. ama su artık kaynadı irtica devleti kaçınılmaz. fethullah dini lider, tayyip de sultan olacak.
(bkz: entry-nick)
beyni yıkanmış, korkutulmuş, sindirilmiş ve bolca sözcü gazetesi okumuş 1938'lerde kalmış bir kemalcik zırvası daha.

edit: yazıyı okuyunca iyice dehşete düştüm. hasta falan bunlar. böyle şeyler yazmak için orospu çocuğu olmak lazım. hangi hasta ruhluysa artık. yok böyle bir propoganda.
şakirtlerin yattıkları yerden, kıçlarını kaşırken gerçekleştirdikleri rüya. ayıp türk halkınındır, kemalistlerindir...
Bir kemalistin ıslak faşist rüyasından başka birşey değildir.28 şubatta da aynı mavra dönüyordu.yok şeriat geldi, gelecek gelmek üzere.2002 de ak parti için söylediler yıl neredryse 2014 oldu hala çıkmadï kemalistlerin şeriatı.
1. aşama: Hilafetçi yobazlarla ayrılıkçı kürtler birleşip milliyetçi/ laik/ cumhuriyetçi kesime saldıracak.

2. aşama: Hilafetçi yobazlarla pkk'lı kürtler birbirine girecek, uluslararası güç devreye girecek, ikiye bölünecek, ülkenin doğusu ve güneydoğusu elden gidecek.

3. aşama: Kalan göt kadar yerde, eğitim sistemi ve ekonomisi, sosyal dokusu çökmüş, kaynakları kapitülasyon yoluyla dış ülkelerin elinde kalmış bir bölgede, amaçsız, dinle, hurafeyle, korkuyla ve kanla korkutulmuş 50 milyona yakın insan toplumsal cinnet geçirecek belki araya tampon bölgeler girip bir iki ülke daha ortaya çıkacak; kıyı bölgeleri kapan ülke daha refah olacak, diğer bölge yemen'den umman'dan beter olacak.

Arada dökülen kan, Irak, Suriye gibi yerlere rahmet okutacak. Hayırlı olsun!
uyutulan kafaların tek korkusu.
28 subat surecinde de irtica gelecekti. Baktilar gelen giden yok bari biz bi kumpas kuralimda millet irtica geldi sansin ayagi yaptilar. Bin yil surecek dendi 20 yili goremedi. Simdi yine ayni terane. Ama yemezler.
bu kış komünizm gelecek kadar deli saçması iddiadır.

sakin olur ciciler.
2015'te ayrıca bunlar gelecek:

(bkz: jurassic world)
(bkz: independence day 2)
(bkz: avatar 2)
(bkz: pacific rim 2)
(bkz: prometheus 2)
(bkz: interstellar)
(bkz: star wars episode vii)

Ve son olarak... (bkz: samuel eto o)
1937 yılında şeriat gelmesin diye laiklik ilkesi anayasaya konmuştu. aradan o kadar yıl geçti gelmedi şu şeriat. 2015, 2023, yok mu artıran?
insanların 1937-2013 yılları arasında merakla beklediği, kimilerinin fırında ısıtıp ısıtıp sofraya sürdüğü cümle biçimi. Ben bir çaylak olarak bu cümleyi torunlarıma miras bırakıyorum.
(bkz: klasikleşmiş kemalist korkuları)
şizofrenik yazar kurgusudur.

(bkz: arap sen içme bokunu çıkarıyorsun)
belki de o kadar bile sürmez. 2014 yerel seçimlerinden sonra da gelebilir. adamlar her seçim sonucu biraz daha azıp içlerinden gerçek geçenleri dışarı vurmaya başlıyorlar. olaki 2014'te %50 ve üstü alırlarsa bu gazla adamlar daha o gece irticayı ilan ederler.

hali hazırda çoğu okul düz liseden imamhatip olmaya başladı, içkili mekan sayısı azalıyor, içkili mekanlar üzerinde yoğun bir vergi denetimi var. genç kızlara türban taktırtma arttı. cemaat üniversite girişlerinde rahatça propoganda yapıp öğencileri yurtlarına itekleyebiliyor.

ülkenin rejimine ve kurucularına edilen küfür ve hakaretler diz boyu. bunu dillendirenlerin sayısı da son yıllarda iyice arttı. nerdeyse her tarikatın tvde kanalı var. ülkede yoğun bir biçimde arapça öğrenimi pohpohlanıyor. arapça bilen veya imamhatipten mezun olan birinin torpille bir işe girmesi hiç zor olmazken diğer okul çıkışlılar kendi işlerini dahi yapamaz durumuna geliyorlar. güzel sanatlar ve spor okulları ise nerdeyse can çekişiyor.

ülkede sürekli olarak türk kültürü aşağılanırken ortadoğucu suudi-vahabi kültürü özendiriliyor. ortalık imam nikahı adı altında zina edenlerle doldu. el nusra ve el kaide militanları artık her yerdeler. ülkemizin içi aşırı dinci radikallerle doldu. bunun haricinde toplumsal olarak yoğun bir baskı altındayız. gerçek milliyetçiler sırf vatanlarını savundukları ve suudiciliği reddettikleri için faşistlikle suçlanıyor. solcuların ve alevilerin durumu ise daha vahim. çoğu devlet dairesine işi düştüğünde bile korkuyla gidiyor.

devlet daireleri, yargı ve ordu tamamen hükümetin denetiminde. cemaatçi ya da akepeci değilsen ölüden farksızsın. irtica geldiğinde en önce kellesi gidecek ( hem gerçek hem mecaz) olansın.

afganistan, suudi arabistan, pakistan hiçbiri bir günde ortaçağa dönmedi. hepsi yavaş yavaş hükümetleri tarafından bu karanlığa sürüklendi. şimdi pişmanlar lakin karşı koymayarak aslında bu sürece onlar destek oldular.