2011 eurovision sarki yarismasi 

kapat
  1. 2011 yılında yapılacak eurovision sarki yarismasidır. bence 2010 yılındaki eurovision'u kazanan ülke ev sahipliği yapacak.
    #1636274 (larker, 12.05.2007 21:31)
  2. (bkz: başlık parsellemekte son nokta)
    #2762867 (cofdi, 29.12.2007 16:51)
  3. türkiye'den katılan şarkıcının şarkıyı türkçe mi yoksa ingilizce mi söylemesinin geretiğinin kamuoyunca aylar boyu tartışılacağı yarışma.
    #2762895 (eksik bir sey, 29.12.2007 16:56)
  4. (bkz: eurovisionu takan tek millet...türkiye)
    #2762911 (Ohrschmerz, 29.12.2007 17:00)
  5. ilk yarı bu skorla biterse finalin kapısı yarıya kadardan bir çeyrek daha fazla aralanmış olur. italya gattuso ve pirlo ile yunanistan'dan 12 tam puan alırsa bu onların terbiyesizliğidir. hamza yerlikaya da sonuçta çek rakibinden silkme de 5 tam puan almıştır. sebebi ise çok basit lüksemburgo'un yüzde 80'i türk vatandaşı. oradan 32 puan gelmeyecek te nereden gelecek.

gerçi halil mutlu'nun seçtiği şarkı avrupa'ya yalakalık olsun diye japoncaydı ama olsun.. gururumuz sen süreyya ayhan kop.. techno da söylesen,arap ezgili new age de söylesen önemli olan üçlük çizgisinden smaç yapmandı.. canımızsın..
    #2763032 (seksenbir, 29.12.2007 17:32)

© 2008 - uludağ sözlük

2011 eurovision sarki yarismasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 2011 eurovision sarki yarismasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 2011 eurovision sarki yarismasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hakan aysev » minibuscu laflari » dr cureklibatur ve bay arkin » aydin karabulut » adamlarin acimasi yok attikca atiyorlar » bolubeyi » sonraki blog » don demeyi unuttum » sener eruygur » 21 inci yuzyilda hala ciplak gezmeyen kadin » umraniye isi ferrari ile hava atan fakir erkek » ask birlestirir » nefesim nefesine » semsek » mehmet ali birand » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » turkiye den kktc ye ucuz diye 3 u 1 arada goturmek » 17 asker sehit olurken halay ceken milletvekili » hexenkessel » yatilan kizin babasina kizinizla yattim demek » ogretmenle etgp olmak isteyen lise ogrencisi » yedi jedi birlesip darth vader a girmek » umut etmeyi umut etmek » dusunce gucuyle klavye kullanmak » erik gerets » paganini nin bir temasi uzerine rapsodi » bir kadini anlamayi arzulamak » ak akcenin kara gun icin olmasi » 17 asker sehit olurken tesbih ceken komutan » porshe gibi tasarlanmis elektrikli ev aletleri » bir yazar caylak oldugunda ortaya cikan fakeler