2009 turkiye gp 

kapat
  1. muhtemelen felipe massa'nın kazanacağı yarış.
    #3383901 (free zone, 11.05.2008 16:50)

© 2008 - uludağ sözlük

2009 turkiye gp başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 2009 turkiye gp ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 2009 turkiye gp nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dance party » yaran fikralar » gammaz yazarlar » factory girl » evire cevire dovmek » dile dolanan sarkilar » kendini ilk bulusmada opturen kiz » 18 » 8 ekim 2008 bursa death magnetic tanitim partisi » asker isini yapamasin ceremesini akp ceksin » dersim » turk kulturu » nokia n73 music edition » shaggy oldu dedikodusu » tozo » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ebleh nufus artisinin onlenememesi » senden elektrik alamiyorum » basliklari yanlis okumak » sivil itaatsizlik » al bu gariplere olmeyi emret » sarip sarmalamak » erkekleri kizlarin gozunde bitiren olaylar » postmodernizm » cok konusan kadin » orient jazz » kazaninca sevincten takla atan formula pilotu » abdullah ocalan » roshan » universite ogrencilerinin yiyip icip seks yapmasi » yigit ozgur esprileri