2008 uludag universitesi senliklerindeki elif 

kapat
  1. şenliklerin 2. gününde yani hayko ve şebnem'in konserinin olduğu gün yapılan dans yarışmasına katılıp yeri yerinden oynatan kişidir. yarışmanın sonu hüsran olmuştur gerçi kendisi için ama olsundur.
    (maskot, 08.05.2008 18:21 ~ 18:29)
  2. Götünü başını deliler gibi salladıktan sonra götü kalkmış, sahnedeki direkle haşır neşir olmaya başlamıştır. sevgili üniversite gençliği de o götü indirmeyi bilmiştir. gönüllerin ve yarışmanın birincisi hamza kardeşimiz olmuştur.
    (yavuzum, 08.05.2008 18:32)
  3. (bkz: uludag universitesi 2008 bahar senlikleri)
    (maskot, 09.05.2008 00:48)
  4. dans boyunca dekoru ha devirdi ha devirecek şeklinde heycanla beklememe sebep olmuştur. saçmasapan bi dansla kendini rezil etmiş bu arkadaş. ancak halk oyunu verdi ve masum hamza kardeş medeni cesaretini göstererek hediyeyi kapmayı bildi.
    (suhayattr, 09.05.2008 20:11)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» ironi » yarim pansiyon » ogrenci evine yemek goturen hayirsever aile » lost izleyip ucaktan atlayan cocuk » exten next olmaz » freekick org » otobuste yasanan dumur olaylar » dragonfly » the dark knight » gundem maddesi » n3onblack com » sivrihisar in tarihi eserleri » elfgar » sarhos kafayla yapilmayacak seyler » meretec islemi » uludag sozluk hakkinda ne dediler » iron maiden » masonluk » kaynima kaydim » annelerle girilen komik diyaloglar » euromos » aristoteles » halitkin » marmara ereglisi nin tarihi eserleri » ronnie james dio » cocukken yapilan salakliklar » metallica » ben butonu » iyimser a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa