2008 2009 sezonu galatasaray in transferleri 

kapat

1. efendiler, sözlüğe hatta genel olarak galatasaray camiasına bakarak diyorum ki taraftar galatasaray'a yıldızlar karması gibi görüyor şu şekilde. hele avrupa'a en başarılı transferler diyenler var ki onların futbol bilgisine şaşmam bile. Öncelikle ayrıntılara geçmeden diyorum ki, hala ciddi şekilde yıldız olan yabancı futbolcular türkiye'ye gelmemektedir. ha şimdi carlos? yaşlandı da geldi, lincoln? alman ligi için yetersizdi, Guiza? gol krallığı dışında bu güne kadar ne duyan vardı ne gören, anelka? formsuzdu kendine geldi gitti yine, Kezman? o da batırıyordu, Carew? ilk 11'e girip kendini göstermek için geldi ve gitti, delgado? bassel'in yıldızıydı neden geldi bilmiyoruz... ha son olarak bir de jun vardı ki adam avrupa'nın yeni yıldızı olarak gösteriliyordu hatta adamın belgeseli bile vardı ama ...

neyse asıl konuya dönüyoruz, şimdi transferler;

harry kewel; leeds çok büyük takım değildi, hatta kewel zamanları son iyi seneleriydi, liverpool'un kötü senelerine geldi yine şimdi liverpool ingiltere'de ilk 4'te yerini garantilerken kewel hem sakat az oynamış hemde artık gelişme yaşını da doldurmuştu yani gitmesinde sakınca yoktu. zaten galatasaray tadında bir takıma giderdi. galatasaray içinse iyi futbolcu, hatta iyi maçlar da çıkardı. ama öyle dünya yıldızı olduğu yıllar geçti artık. şimdiki halinden de çok daha iyi olmayacak ama eğer ki bir patlama yaşarsa yine adaya geri döner kalmaz türkiye'de

Milan Baros; sadece adı için alınmış bir adam. adı da eskidi artık yani şu devirde milan baros deyince akla eskiden vardı öyle bir genç derler sadece. vasat bir forvet, ama yine galatasaray tadında. yani takım için iyi futbolcu sayılır. ümit'le birlikte forvete koyulabilir, yada nonda da olabilir. çok gerekli de değildi sadece galatasaray'a gerçek bir gol atabilen adam lazımdı... bu geldi. çok büyük başarı beklemiyorum, kezman gibi olması daha gerçekçi. en büyük avantajı ise yaşı nedeniyle yine kendine gelebilir.

Fernando Meira; bu adam neden galatasaray'a gelir? büyük takımlar da istiyordu. ama zeki biri olduğunu zannediyorum. büyük takıma girse yedek kalıp zaten 30'una vardığından kariyerini bitirebilirdi. ama galatasaray'da yedekerden daha iyi tek rakibi servet. forma garanti. zaten stutgart'tan geliyor az parayla çok iş yapmayı seven biri. hayırlı bir transfer.

morgan de santis; iyi bir kaleci, yerlilerden daha iyi, en azından ismi öyle zaten patlak çıkarsa da kiralık geldiğinden çok zarar edilmez. doğru bir seçim. kendi içinde ilk 11 şansı.

sonra bir de sağdan soldan gelen genç türkler var. artık göreceğiz ne olduklarını.

bir galatasaray lı olarak diyorum ki, bu adamları 4 sene önce alsaydık, evet avrupa'da en iyi transfleri yapan kluplerden biri olurduk ama şu şekilde hazır isim alıyoruz sadece. ya çok mu zor bir adamı brezilya'ya gönderip bir yıldız kapmak. fener nobre'yi beşiktaş bobo'yu aldı da kötü mü oldu. haa bizim de bir fabio pinto'muz vardı. ama galatasaray'ın huyu dğeil genç yabancı yetenek geliştirmek... hatırlayınız...ribery ve hala bakınız; carusca...
    #3882729 (venividivici, 28.08.2008 16:18)
  2. son olarak lincoln'de bu transferler arasında sayılabilir, malum geçen sene pek göremedik adamı. espri gibi derbiden önce ısınırken sakatlanıyordu.
    #3882757 (venividivici, 28.08.2008 16:23)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

2008 2009 sezonu galatasaray in transferleri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 2008 2009 sezonu galatasaray in transferleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 2008 2009 sezonu galatasaray in transferleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about 2008 2009 sezonu galatasaray in transferleri. Copyrights of the articles are belong to their authors.