20 lik uuserler rahatsiz 

kapat
  1. yaşları 20 civarında olan uuserlerin, 20 yasindaki veledin 80 ler geyigi yapmasi başlığına yazdıklarından anlaşılması muhtemel durum. sözlük moderasyonuna el koyma çabası olabilir. ama her işin başı, demokrasi, büyüğe saygı. di mi ama ??...
    #363933 (montajelemani, 21.06.2006 15:20)
  2. her 20 yaşında olan uuser 80'ler geyiği yapmadığı için, yapmayan kısmın 20 yasindaki veledin 80 ler geyigi yapmasi başlığından rahatsız olması durumu. *
    #363955 (shyer, 21.06.2006 15:30)
  3. 20 yaşından büyük yazarların 20 yaşındaki yazarları küçük görmesi sonucunda ortaya çıkmış durumdur. *
    madem öyle biz bırakalım bu işi, siz takılın burda..
    veya biz de babalarımızı yollayalım sözlüğe, onlar da 30 a yaklasmis veledin 80 ler geyigi yapmasi şeklinde başlık açsınlar.. *
    #363971 (can, 21.06.2006 15:35 ~ 15:48)
  4. 20lik yazarlarin 30una yaklasmis abilerinin/ablalarinin 80ler hakkinda rahatca atip tutabilmelerini kiskanmalari sonucu olusan durum. bebeklik anisidir, anne babalarin surekli anlatmasi sonucu olusan false memory emareleridir onlar, kirmayinizdir kalplerini, bugünün cocuklari gelecegin buyukleri degil mi ama...*
    #364019 (dramtatatam, 21.06.2006 15:53)
  5. (bkz: hanım makarna depola savaş var)
    #364330 (amoresperros, 21.06.2006 17:42)
  6. (bkz: 30 yasıma geldim hala adam olamadım)
    #364341 (feri kacmıs iki goz, 21.06.2006 17:47)
  7. üstlerine gelinmesi kesilmezse havadan nem kapacaktır 20 lik yazarlar.
    espri tamamdır, eyvallahtır;
    fakat tadında bırakılmalıdır artık.

alakalı olarak,
    (bkz: empati)
    #364375 (can, 21.06.2006 18:06 ~ 18:15)
  8. acikcasi ben, yirmili yaslarinda bir uuser olarak cok rahatsizim. vatanimdan ayriyim, insanlar beni anlamiyor, "ne diyorsun birader, almanca konus" diyorlar. "ich nix deutsch" diyorum ben de onlara.

internete giriyorum, sözlüge, eglenmek icin. belki bir kac arkadasimla mesajlasabilmek, haberlesebilmek icin. bakiyorum insanlar olaylari haddinden fazla ciddiye almis, kaynak olarak kic tabir edilen bölgeden yazilmis entry'lere beyin gücü harcayarak, düsünerek entry girmisler, ayar verme cabasina girismisler.

sonra 80'lerde böyle miydi diye düsünüyorum. ahh ulan ah. Eighties, Oldies but Goldies diyorum. Hem o zamanlar saclarim da afroydu, kulagim da küpeliydi, arkadaslarla sahile gider, Tuborg icerdik, kendi halimizde takilirdik, eve yürüyerek dönerdik, zaten araba mi vardi. Enistemin bir Dodge vardi ama, bizi hayatta bindirmezdi.

Her neyse, ne diyordum, rahatsizim evet. Hem de cok rahatsizim, basim agriyor ve burnum akiyor. Bi nane limon kaynatayim, bi de Aspirin yutayim bari.
    #364407 (aftermath, 21.06.2006 18:21)

© 2008 - uludağ sözlük

20 lik uuserler rahatsiz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 20 lik uuserler rahatsiz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 20 lik uuserler rahatsiz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» randy rhoads » yeni uuser olacaklara nick onerileri » baslik sayi uyumu » jigga » omur dedigin » dunyayi yahudiler yonetiyor sanrisi » astroloji haritasina bakarak asik olan tip » loco » the chosen pessimist » cocukken garip buyudukce oturan isimler » empati yetisi olmayanlara icten ice acimak » pardus 2008 » islam channel » selim bolukbasi » webcam acip tras olmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ayar almak » yaran tabela yazilari » sagopa kajmer » ciddi basliklarda kaybolan ofkeli yazarlar » onur kaya » gerekli gereksiz killanan yazarlar » londra » arkadas ariyoruz » yaratici besiktas taraftari » bayan sozluk yazarlari » fifa 09 » joe burrus » nightwish » ultmtu » move