20 kasim 2008 sabanci universitesinin cildirmasi 

kapat
  1. gece 01.00 sularında birkaç kızın çığlık atmasıyla başlayan ve arkasından neredeyse tüm okulun yurtların önünde çığlık atmasıyla devam eden,tuvalet kağıtlarının odaların camlarından konfeti olarak atıldığı, milletin midterm stresini attığı, akabinde remember remember the 20th of november sloganlarının çıktığı çılgın olay.
    #4255245 (carnivalofrust, 20.11.2008 12:20)
  2. (bkz: 20 kasım 2008 evimdeki tuvalet kağıdının bitmesi)
    #4255350 (luther, 20.11.2008 13:04)
  3. videolarını izlediğim, o an orada olamadığım için bilgisayar başında çıldırdığım, okulda olduğum dönemde benim kuşağım tarafından gerçekleştirilmediği için utandığım, katılan herkese helal olsun dediğim, mezun olmama rağmen hala kendi kendime arada neden her dersin 2 midterm 1 final 5 ödev 1 proje sunum+raporu olduğunu sorduğum yanıtını hala bulamadığım okulda, öğrencilerin deşarj oldukları harekettir.
    #4552638 (ibanezrx40, 20.01.2009 04:21)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

20 kasim 2008 sabanci universitesinin cildirmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 20 kasim 2008 sabanci universitesinin cildirmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 20 kasim 2008 sabanci universitesinin cildirmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about 20 kasim 2008 sabanci universitesinin cildirmasi. Copyrights of the articles are belong to their authors.