2 hit kombo 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. uclu kombo
  2. t cetveli ile hocaya kombo yapmak
  3. har vurup harman savurmak bir kombo mudur

© 2008 - uludağ sözlük

2 hit kombo başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 2 hit kombo ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 2 hit kombo nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» belizelilerin sozluk yazar olmasi » daniel guiza nin turkiye de gol krali olmasi » supermen » otecegi yeri iyi bilen horoz » basliklari yanlis okumak » kanji sozluk » yapay zeka » v for vendetta » ramora » merve » televizyon programinda takla atan kadinlar » yaran yanlis okumalar » seni bulmak icin cok kurbaga bafiledim diyen erkek » birinci batarya » the morgue » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » wicker park » 93 alip 100 alamadigi icin aglayan kiz » afrikaner » dede » fenerbahce org diliyle konusmak » atlet ustu pantolon askisi popcusu » tsk ya camur atmak » en son gordugun gibi hatirla » orlando engelaar » 21 ekim 2008 fenerbahce arsenal maci » fehmi emre gungor » fenerbahce ye kadikoy de 4 gol atmak » factory girl » duygulari serbest birakmak » ust uste 5 cocostar i midesine indiren hatun