2 haziran icon pentagram 

kapat
  1. 2 haziranda 12 farklı grubun pentagram şarkılarını coverlayacağı etkinlik.pentagram grubu üyelerininde bulunacağı gecede hasret giderilecektir.
    http://www.agrikesici.org/penta.jpg
    #268020 (husame, 21.05.2006 22:46)
  2. gittik,gördük,kafa salladık,eglendik.hakan utangac ile fotograf çektirip muhabbet ettik. *
    #316896 (husame, 04.06.2006 22:22)

© 2008 - uludağ sözlük

2 haziran icon pentagram başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. 2 haziran icon pentagram ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 2 haziran icon pentagram nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dikkat cekiyorum peynir » seni arkadas olarak goruyoruma alternatif cevaplar » tomris uyar » judas priest turkiye ye gelsin kampanyasi » sirinler in yasaklanmasi » 7 temmuz 2008 dehset plani » no name » wendy s » menopoz » jose calderon a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci