2 dk sonra scacaksin belli 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. belli bir yastan sonra laf kaldiramamak
  2. belli yastan sonra sokakta dondurma yalayamamak
  3. durumu cekilecek mr dan sonra belli olan futbolcu
  4. belli bir saatten sonra uuserlere iltifat yagdirma fasli
  5. bizim bundan sonra nereye gidecegimiz belli degil
  6. her gun belli saatte belli sayida eksi oy almak
  7. benim yerim belli yurdum belli
  8. bundan sonra gorursun sonra kral dedenin dudugunu
  9. once amerika sonra dunya sonra butun evren hahaha
  10. birden sonra iki gelir ikiden sonra ise ask

© 2008 - uludağ sözlük

2 dk sonra scacaksin belli başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 2 dk sonra scacaksin belli ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 2 dk sonra scacaksin belli nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» jon avnet » omer toprak » oguzhan ozyakup » kurtlar vadisi pusu » adam olacak cocuk » bana bir masal anlat baba » yanma odasi » tekrar yasanilmasi istenilen gunler » basbakana coban demekle caylak olunmaz » richie sambora » vakif prezervatifi » turk kizlari » you can t do that » maslak opet » sekropia » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kobi nerde teb orda » ucu bir arada » umit davala nin galatasaray dan kovulmasi » sozluk teki gruplasma » d a f » ataturk u mu kurtarirsin hz muhammed i mi » amok » d a » 3rd rock from the sun » xavi torres puyol casillas in fener i istemesi » halayin soldan saga cekilme prensibi » michael paget » eksi sozluk » bos bos monitore bakmak » hayat ne cabuk geciyor