2 den sonra gelen bir sayi olarak 3 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bir asal sayi olarak 367
  2. mubarek bir sayi olarak 7
  3. basketbolda sayi yaptiktan sonra tribe girmek
  4. sayi attiktan sonra fast break yemek
  5. nesillerin sayi olarak azaltimlari
  6. baslik olarak yazilabilecek en buyuk asal sayi
  7. 10 dan sonra gelen 11
  8. efendimden sonra gelen alo
  9. kirkindan sonra gelen para
  10. tam bir sene sonra gelen entry

© 2008 - uludağ sözlük

2 den sonra gelen bir sayi olarak 3 başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 2 den sonra gelen bir sayi olarak 3 ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 2 den sonra gelen bir sayi olarak 3 nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» el yikarken tuvaletin gelmesi » kip winger » dolmustaki yasliya yer verirken kariyi kizi kesmek » galatasaray ve besiktas kardesligi » son ask » chronophilia » rotten com » attorney » utanmayi unutmak » uktem ukte olsun » ozel harekat timlerinin pkk icin tekrar toplanmasi » gokhan saki » buyuk ortadogu projesi » iliskilerde yas farki » bir tavsiye mektubu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » marka giymeyen sigara icmeyen bara gitmeyen genc » donen eski sevgili » ataturk dirilse olabilecekler » the four horsemen » izmir » debit note » her sekle girebilen cin gibi turbanli kiz » alisamadim » otobuste bos koltuk varken yana oturan guzel kiz » chemical assault » isik ve sevgiyle kal » pkk li kadin patlayiciyla yakalandi » onurkul » egitim sart » arzu caglan