2 dakikada bosalan erkek istemiyoruz kampanyasi 


kapat
  1. bugün okulda görüp $ok olduğum kampanya. kızlar ellerinde testler formlar erkeklere dağıtıp uygun bo$alma süresini belirlemeye çalı$ıyorlar. bana sordular 15 dakika dedim hepsi ak$ama randevu verdi. hemen olmaz mı dedim olmaz okulun arkasındaki ormanlıkta 15 dakika ve üzeri diyenler üzerinde test yapıyorlar $u an dolu dedi. büktüm boynumu ak$amı bekliyorum.
    #3397451 (sensizlik impossible, 14.05.2008 19:26)

© 2008 - uludağ sözlük

2 dakikada bosalan erkek istemiyoruz kampanyasi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. 2 dakikada bosalan erkek istemiyoruz kampanyasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 2 dakikada bosalan erkek istemiyoruz kampanyasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hunkar mahfili » r » journey to the center of the earth » cecenlerin kurtleri hacamat etmesi » nando » ingilizce metin okurken sesi degisen kiz » necrophagist » nazim hikmet ran » wtb » tucimania a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci