2 ayda cok ilgisiz davranmisiz kendisine 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ilgisiz
  2. ilgisiz baba
  3. ilgisiz sevgili
  4. dunyaya ilgisiz insan
  5. sozlukle ilgisiz isteksizlikler
  6. sozlukle ilgisiz istekler
  7. uludag sozluk le ilgisiz istekler
  8. ilgililer bilgisiz bilgililer ilgisiz
  9. uludag sozluk ile ilgisiz istekler
  10. populer olan her seye ilgisiz kalmak

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» vesaire yerine bla bla bla bla diyenler » abdullah gul un ilk defa smokin giymesi » grand theft auto san andreas » arap » migfer » seda sayan » istikbal » mirage monster » gul golge » geleneksel aziz yildirim istifa etme senlikleri » hasanoglan ataturk anadolu ogretmen lisesi » charizard » yengec dansi » putsch » topuklu ayakkabi ile yuruyuse cikan bayan » yeni hayat » yaran ayarlar » kuzey isiklari » michael jackson » ismailiye » lebron james » haydar dumen e sorulan yaran sorular » 06 gel 31 » karaisali nin tarihi eserleri » para cokomel egrisi » yanlis cikarilan gunahlar » ruya icinde ruya » colin kazim richards » sanki bu kiz bana bakti a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa