2 ay sonra secim var bosuna yurume 

kapat
  1. "22 temmuz 2007'de yapılacak seçimde oyunu kullanırsın böylece iradeni göstermiş olursun, daha ne gerek var yürümeye... demokrasi, tam bağımsızlık ve laiklik sloganları atmaya." düşüncesidir.
    öncelikle teşekkür ederiz 22 temmuz'u hatırlattığınız için.
    yürüyenlerin meselesi sadece akp'nin gitmesi değil; (#1634787) burada belirtildiği gibi, artık 'bu tip' iktidar istememek.
    #1634929 (hyperion, 12.05.2007 15:01)
  2. (bkz: lafla peynir gemisi yurumez)
    #1634940 (laedri, 12.05.2007 15:03)
  3. (bkz: yürü be)
    #1635050 (grand ekinoks, 12.05.2007 15:34)

© 2008 - uludağ sözlük

2 ay sonra secim var bosuna yurume başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 2 ay sonra secim var bosuna yurume ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 2 ay sonra secim var bosuna yurume nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tutunamayanlardan » smooth dancer » ulusozluk nba fantasy league » bacak agrisi » canim seninle oynamak istiyor » 3rd rock from the sun » nightwish » firca kayma faslinin tam ortasina hapsirmak » 3 mayis 2000 galatasaray antalyaspor maci » ugur demirpehlivan » oguzhan ozyakup » yarim derdini ver bana » ozel gunlerde hediye alma sorunsali » will you still love me in the morning » tikky » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » uludag limonata » o cocuklari » gerdek gecesi diyaloglari » uludag sozluk hakkinda ne dediler » tesettur icine g string giyilmesi » dafne » agrypnie » soruya bak » tropic thunder » dacryphilia » voyage au centre de la terre » ergenekon » pink floyd » yaran ogrenci isleri diyaloglari » deniz yilmaz