2 agustos 2006 yann tiersen istanbul konseri 

kapat
  1. 2004 yılında turkiye'yi es geçen şahsın en sonunda gerçekleşen konseridir. film müzikleri bekleyen seyirci kısmısının konsere az biraz fransiz kaldığını söylemek mümkün. yine de kanımca olumlu bir performans sergilemiştir gerek kendisi gerekse de grubu. yine bekleriz.

ayrıca parkorman'daki plastik sandalye rezilliği umarız ki bir daha tekrarlanmaz.

(bkz: too much sitting is bad for ass)
    #520036 (vernon sullivan, 10.08.2006 01:41)
  2. yann tiersen'in akordeonu evde unuttuğu, film müzikleri ile yanıp tutuşanları şaşırttığı, gayet orak ve çekiç tişörtü ile boy gösterdiği konser olmuştur.
    #520084 (tatanka yotanka, 10.08.2006 01:55)

© 2008 - uludağ sözlük

2 agustos 2006 yann tiersen istanbul konseri başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. 2 agustos 2006 yann tiersen istanbul konseri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 2 agustos 2006 yann tiersen istanbul konseri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mehtapli gecelerde » yaran olaylar » concept insan » satantango » kizlara olm ve haci diye hitap eden erkek » portekiz » heat dies down » sacriter » takva » ben 10 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci