1hic 

kapat
  1. o 1yazar.
    #3049718 (sadik 2 dost 1 hayat 1 olum, 23.02.2008 23:10)
  2. beşinci nesil, eski dost yazar. zor anlarda, ortaya çıkan ilk kişi. "ben ne yapacağım şimdi?" diye düşündüğünüz an, sesi duyulan. ilk sözü "senin için yapabileceğim ne var?" olan. sahte değil, gerçek olan. "hiç" değil, çok şeydir.
    #3357820 (sandalye, 04.05.2008 23:38 ~ 23:39)

© 2008 - uludağ sözlük

1hic başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 1hic ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 1hic nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» nobran ne ya » yanmisim sonmusum ben » akilli fisler » cok pis polemige girerim » egitim zaiyati » anadolu rock » dr pepper » fendi » kiyamet gunu » if you go away » fenerbahce ye teknik direktorluk icin basvurmak » fifa 09 » sumuk » sevgilisini bara goturen erkek » fenerbahce fenerbahce gibi oynamali » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » engelaar » yay burcu kadini » up up and away » sol » askeriyedeki mali imkansizliklar » metallica » kurt coban » cilavuz koy enstitusu » yaran yanlis okumalar » maske takmak » trabzon » legal teror orgutleri » yarim yarim yarilmak » cocukken yapilan salakliklar » imkb