1999 puanda kalan cocuk 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. oyun parkinda tek kalan cocuk
  2. evde yalniz kalan cocuk
  3. mahalle macinda yedek kalan cocuk psikolojisi
  4. kalan pirinc sayisi kadar cocuk sahibi olmak
  5. oss 1999
  6. 1999
  7. uzay 1999
  8. 11 agustos 1999
  9. class of 1999
  10. space 1999

© 2008 - uludağ sözlük

1999 puanda kalan cocuk başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 1999 puanda kalan cocuk ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 1999 puanda kalan cocuk nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mehmet usta » radyo sol » no air » cikin sikin birbirinize » kime derler sana derler » aysun kayaci » ufak hayallere sahip olmak » kiyamet gunu gazete mansetleri » alderney » sizin dininiz size benim dinim banadir » tum sozluk across the universe izliyoruz zirvesi » babanin sapkasini yere dusurmek » sigara icemeyen insan » yazarlik taslayan kadin tam kadin degildir » bozulan uyku duzeni » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » uludag sozluk altin gunu » corlu » hicbir 14 subat a sevgiliyle girememek » fuck buddy » vicdan » bluevelve » vicdani ret » kararti » metro diye metro firmasi otobusune binmek » 19 ocak 2008 mhp lokaline cirkin saldiri » yaran msn iletileri » nesquik » melekler adasi » gozume toz kacti » idrak edememe