1995 model sahin e kasko yaptirmak 

kapat
  1. 1995 model şahin marka arabaya sahip olup kanunun kendisine verdiği kasko hakkını kullanmaktır.
    #442609 (kahroldüşmanalsanabomba, 20.07.2006 02:39)
  2. hırsızın arsızın, aksiliklerin şahin ya da mercedes dinlemediği bir dönemde yaşadığının farkında olan insan tedbiri.
    #1478695 (chilavert, 01.04.2007 12:15)
  3. tam aldar işi
    #1478703 (carlitobrigante, 01.04.2007 12:17)

© 2008 - uludağ sözlük

1995 model sahin e kasko yaptirmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 1995 model sahin e kasko yaptirmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 1995 model sahin e kasko yaptirmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» with apologies to jesse jackson » ferhat gercek » minik » yesilayci birine sigara ikram etmek » baslik acmis olmak icin baslik acmak » galatasaray universitesi » masturbasyon » devletcilik » benim annem bir melek » kabristan » itus » reqius » griffin » 10000 ytl » mizah dergilerinin iki yuzlulugu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » pazar 89 » taraf a yayin yasagi » darwin in maymuna benzemesi » son ada » disini fircalamayan cumhurbaskani olamaz » soganli sirkeli ayran » annelerin dondurma kutularini saklama kabi yapmasi » vaktiyle iyi biriydi » zallman » ya ben aslinda hayata kiziyorum » xbox360 dashboard » hell march 2 » es cinsel aglama duvari » hayatta daha onemli seyler var » sarki sozlerini unutmak