1993 te roma da olmus bu olay 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ne olmus diye olay yerine gelen merakli tip
  2. musallat olmus sivrisinegi olmus bir yakin sanmak
  3. 1993
  4. 12 aralik 1993
  5. 24 ocak 1993
  6. 17 ocak 1993
  7. 2 temmuz 1993
  8. 1 ocak 1993
  9. 9 kasim 1993
  10. 1993 all star maci

© 2008 - uludağ sözlük

1993 te roma da olmus bu olay başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 1993 te roma da olmus bu olay ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 1993 te roma da olmus bu olay nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sapka devrimi » ay celebrity oldum komsular kosun » theodor wiesengrund adorno » cern » yaran hababam sinifi replikleri » sevgiliden ayrildiktan 1 sn sonra sevgili bulmak » divide et impera » blood diamond » bakmalar denizi » ortak olunan kisinin okuz cikmasi » vantage point » reenkarnasyon » delibas » schizo » lazistan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kariyerli » yaran diyaloglar » iskele verilmeden gemiden atlamak yasaktir » tucimania » ailecek seviserek izliyoruz » binbir gece » tuval » uludag sozluk kiz yazarlari tespit ekibi » tugba ekinci » kiyaslamak » john barnes » salma hayek » kisisel devrim kartlari » cay ismarlarken mali krize giren thy yoneticisi » eksi sozluk un oy sisteminin uludag a benzetilmesi