1917 devrimi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. 1917 sovyet devrimi
  2. petrograt 1917
  3. 18 temmuz 1917
  4. 15 haziran 1917
  5. 8 agustos 1917
  6. 26 haziran 1917
  7. 10 subat 1917 galatasaray fenerbahce maci
  8. gul devrimi
  9. rus devrimi
  10. dil devrimi

© 2008 - uludağ sözlük

1917 devrimi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» pinhani » yavuz abadan » seni zaman gazetesine abone yapalim mi diyen nurcu » sultanahmet teki ayakkabi boyacilari » dorduncu kel tayyip » entrylerin hayal kirikligi yaratmasi » baadir » otel odalari » ibrahim abay » muzeyyen senar » kiz tavlama sanati » eksi sozluk » uzun boyun dezavantajlari » san antonio spurs » sol frame e gelmesi engellenmis basliklar » tek kisilik sehir » hans von aachen » istanbul kitaplari arka kapaklari » zubin mehta » basliga cevap niteliginde entry girmek » nicola abbagnano » carpisma » oktal » jose fernando abascal y sousa » ayara baglamak » giuseppe abamonti » dayim » uzun yazilar yazan ve paragraf yapmayan yazarlar » kalbe ben » mahcup diktatorluk » a v m » sendencocugumolsun 21 istanbul » simdi sen moda ikonusun ya herkes sana benzeyecek » seri eksi oy veren orospu cocugu » mark rothko » sadi carnot » before i got my eye out » seyahatname » ilahi esliginden tavla oynamak » yakisikli capkin ama sevgilisini aldatmayan erkek » ben capkin bir kizim » zilgit » secim yasagi » justine suissa » ajdar anik » seovi vs saovm » sozlukle ilgisiz istekler » oss 2008 » alisar hoyugu » turkiye de anyasa gelistirmelerine bir bakis a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa