1900 efsanesi 

kapat
  1. orjinal adı 'la leggenda del pianista sull'loceano: the legend of 1900'. olan süper bir film. yönetmeni giuseppe tomatore ve başrolde muhteşem tim roth var. deli dahi modunda harika bir piyanistin dramatik hikayesi. 1998 çıkışlı bu muhteşem filmi uzun bir aradan sonra biraz önce ikinci defa seyrettim ve ilk seferinden bile daha çok beğendim. özellikle cazı keşfettiği iddiasında olan zenci piyanistle olan piyano düellosu sahnesi kopartıyor. adamımız piyanoyu öyle bir çalıyor ki sigarasını aşırı hızdan ısınan piyano telleriyle yakıyor ve yaktığı sigarayı da götürüp 'al bunu sen iç. ben nasıl içileceğini bilmem' diyerek rakibinin ağzına tıkıyor. daha fazla anlatmayalım. seyir eylememiş olanlara tavsiye olunur.
    #1445715 (ditty, 23.03.2007 21:45)
  2. tim roth un çok güzel oynadığı ve sonunda sağ kol geyiğinin döndüğü yapıt...
    #2901444 (balta, 26.01.2008 23:48)
  3. bir piyanistin gözlerinden hayata bakmak, onu anlamak gerçekten de çok zor.Ayakları yere basmamak diye bir tabir vardır, bizim kahramanımız da böyle insanlardan ama hiç de sıradan olmayanlardan. Hayatının tümünü bir gemide geçiren piyanist, öyle bir dıştan bakış ile hayatı anlatıyor ki şaşırıp kalıyorsunuz, filmin enfes müzikleri de dinlenmeye değerlerden...

*
    #4069349 (cranberry, 10.10.2008 12:46 ~ 12:53)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

1900 efsanesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 1900 efsanesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 1900 efsanesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about 1900 efsanesi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» latife usakligil » hali sami yen » bit ilaci » nefi » angelina julia » gergedan » igd » arguman » kavafiye » kompakt » kaf kef » ytl » murat albayrak » carpim tablosu » retikulosit » tuzla piyade okulu » rustu recber » bacardi » alparslan anadolu lisesi » en guzel anketler » cin diye bir sey yoktur » fridge » kirez » bana yalan soylediler » kiz olsam kesin fenerli olurdum » guzel gozlu » sokak ortasinda kici acip bedava diye bagirmak » kiro kadin modeli » andreas wagenhous » aglayarak masturbasyon yapmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » uefa finaline vapurla gidecegimz aklimiza gelmezdi » evin ortasinda bacagi kaldirip osuran ev arkadasi » mhp nin alevi acilimi » tugay kerimoglu » milli gorus gomlegindeki salca lekesi » ibneler sikiyosa gelin lan » varligim isledi ruhuna » saca su vurmak » kavun dolmasi » william jacob baer