19 yasinda bir kiz ve 40 yasindaki sevgilisi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. liseli sevgilisi olan 25 yasindaki adam
  2. 20 yasindaki adamin 50 yasinda kizla cikmasi
  3. 14 yasinda kizla evlenen 29 yasindaki adam
  4. 11 yasindaki kizin 9 yasinda cocugu bicaklamasi
  5. elli yasindaki adamin yirmi yasinda kizla cikmasi
  6. 6 yasindaki kiza tecavuz eden 16 yasindaki cocuk
  7. 14 yasindaki kiza tecavuz eden 78 yasindaki adam
  8. 20 yasindaki kizin 50 yasindaki adamla cikmasi
  9. 11 yasindaki kizla evlenen 40 yasindaki adam
  10. 30 yasindaki adamin 15 yasindaki kizla evlenmesi

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» o cocuklari » 14 mayis 2008 » louis aragon » senkaya nin tarihi eserleri » 15 05 2008 tarihli penguen kapagi » burkay » darbe olursa turkiye 15 yil ileriye gider » i shall lead you shall follow » frozen by icewinds » ey muhammed nasilsin iyisin insallah » hamdi bey in yapmis oldugu 1 ytl lik teklife varim » davidoff » bir oturusta 2 bucuk litrelik fanta icmek » futuremark » seda sayan » ilac yerine afyon kullanmak » the fountain » allah tum muslumanlari korusun » leman sam » varim diyor » www versohaber com » cemiskezek in tarihi eserleri » 6 saniye » maurice williams » kucuk menderes » umut kuzey » ac kopek » kan kusup kizilcik serbeti ictim demek » italik duruslu insan a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa