19 temmuz 2008 bingol genc saldirisi 

kapat
  1. gün itibariyle gerçekleşen saldırıdır.

pkklı itler bingol'ün genç ilçesinde bir mezraaya baskın düzenledi. anadolu ajansinın bildirdiğine göre maalesef 4 ölü 7 yaralı var. allah hepsine rahmet eylesin, yaralılara da acil şifalar niyaz ediyoruz.
    #3689149 (grand ekinoks, 19.07.2008 22:27)

© 2008 - uludağ sözlük

19 temmuz 2008 bingol genc saldirisi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 19 temmuz 2008 bingol genc saldirisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 19 temmuz 2008 bingol genc saldirisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» takimi tarafindan deplasmanda unutulan futbolcu » egitim ve doktrin komutanligi » myspace » osmanli padisahlarinin nisanlari » 93 alip 100 alamadigi icin aglayan kiz » hittin savasi » abdullah gul » ertugrul saglam in istifa etmesi » zencilerin sozlukte yazar olmasi » her yil 100 bin fethullahci polis oluyor » anti klise timi » umbertobaggio » hey dostum fransa demistin irak cikti » altinci nesil yazar » hic param yok » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » saclari kazitmak » sokak kedileri » studyoda gerginlik » surp hac kilisesi » sozluk yazari olunca kendini ordinaryus sananlar » rafizm » askerlik » turkiye de milliyetcilik » 4 ekim 2008 rem istanbul konseri » aktutun saldirisindan sonra gazete mansetleri » yol arkadasim » bir ajanin bilmesi gereken temel prensipler » sacriter » beymen » mehmet simsek