19 aralik 2007 tarihli leman dergisi kapagi 

kapat
  1. bazılarına gerçekten kapak olmuştur umarım:

http://w9.gazetevatan.com...d=152490&Categoryid=7

edit: mesaj yerine ulaşmış, bazılarına kapak olmuştur.
    #2715251 (HoRTLaK, 19.12.2007 11:55 ~ 12:00)
  2. başbakan'ın dava açacağı kapaktır.
    dava nedeni: " ben hiç bir koyunu aramam arkadaş" olacaktır.
    *
    #2715258 (iktidarsiz jigolo, 19.12.2007 11:58)
  3. kapak olmuştur .*
    #2715268 (kamil, 19.12.2007 12:00)

© 2008 - uludağ sözlük

19 aralik 2007 tarihli leman dergisi kapagi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 19 aralik 2007 tarihli leman dergisi kapagi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 19 aralik 2007 tarihli leman dergisi kapagi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» anlamadigi seylerden hoslanan insan » ntv muhabiri » south of heaven » intifada » demokrasi » o horten » kemalistler net » oteki defterler » grup mulanbu » lucky strike » sketcher » genelkurmay aktutun u biliyordu iddiasi » 15 ekim 2008 tarihli leman kapagi » kerem altiparmak » taraf gazetesi nin finansmani » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tek basina ozel araciyla ise giden dangoz » danielle lloyd » devletcilik » kur yapmak » 2100 turkiye sinden mektuplar » egitim » su zannedilip icilen sivilar » aktutun baskininin videosu » ikinci lig a kategorisi » kandira » dashboard » trt spikerleri » kafaya takilan sorular » patricio perez » yavuz sultan selim