19 07 fenerbahce nin transfer bombasi 

kapat
  1. fenerbahçe spor kulübünün durup dururken kutsiyet vakfettiği 19 temmuz günü transfer yapacağına ilişkin basında bir haftadır konuşulan ama gerçekleşmeyen durumdur.
    #444519 (kahroldüşmanalsanabomba, 20.07.2006 19:26 ~ 19:27)
  2. ali şen'in 19:07'de fenerbahçe'nin transfer bombasını patlatmasını bekliyorum diyerek tüm fenerbahçelileri ümitlendirdiği ama olmayan olay..yöneticilerden gelen açıklamaya göre ise hafta sonuna kadar transfer konusunda bilgi verilecek
    #444530 (kamyoncu dervish, 20.07.2006 19:29)
  3. fenerbahçe eski başkanı ali şen'in tv 8 de yaptığı açıklamayla tüm fenerbahçe camiasını umutlandırdığı ama günü ve saati geldiğinde ortada bir futbolcu olmaması sonucu oluşan hüsranla bombanin elde patlamasi.
    #444536 (DaRkWhispeR, 20.07.2006 19:31 ~ 19:47)
  4. benim gibi bir cok fenerbahceliyi gun boyu merakla 'kim acaba kim acaba' diye merakta bırakıp hayallerimizin yıkılmasıyla sonuclanan olay.
    #444571 (ozsaycan, 20.07.2006 19:38)

© 2008 - uludağ sözlük

19 07 fenerbahce nin transfer bombasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 19 07 fenerbahce nin transfer bombasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 19 07 fenerbahce nin transfer bombasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dokunulmazliklar kalksin diyemeyen milletvekilleri » bilgi islem » kurtlar vadisi pusu » bon iver tarzi baslik acma rehberi » luksemburg » saray helvasi » beni susarken bolme » futbol tarihine gecmis unutulmaz sozler » mulayim » hayatin cekilecek cile olmamasi » bodrumtorbasi » kopruyu gecene kadar ayiya yumruk atmak » ogrenci evi lezzetleri » bir gun » kendine gomulmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » otobuste on koltukta sapitan cocuk » serbest kararlilik » hayatin nasil bitecegi degil nasil surecegi onemli » pgsg » adnan sezgin » beyaz melek » italiano » the mamas and the papas » molla kaabiz » ask acitir » birinci nesil yazitlari » grigory petrov » crossfire » bakireler ulkesi » kaybetmek esraridir olmanin