180 derece 

1. bir üçgenin iç açıları toplamı.
    #3022634 (minik mavi balina, 18.02.2008 08:21)
  2. tam olarak işlerin tersine gitmesine neden olan açı.
    #3022678 (destination unknown, 18.02.2008 08:59)

© 2008 - uludağ sözlük

180 derece başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 180 derece ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 180 derece nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» uludag sozluk moderasyonu » allah seni nasil biliyorsa oyle yapsin » kalbim yok » atm den makbuz isteyen anarsist genc » fake you » 19 mayis kareografilerinin sacmaligi » her turlu pisirim yapilir » icim urperdi valla » kaybetmek esraridir olmanin » annemi ozluyorum ozlemi anniyorum » ask acisi ceken birine alinacak son hediye » erkegin sevdigi kiza acilamamasi » bir memenin ardindan » fm 2009 deki yetenekler » ask » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cok guzel hareketler bunlar » istanbul un en guzel semti » taze ekmek kokusu » yeniceri » 4 luni 3 saptamani si 2 zile » kurtlar vadisi izlemeyen erkek » canima kadar » nefesim nefesine » insanlardaki yapmacik ask meraki » amerika nin cin e bir trilyon dolar borclu olmasi » ask vazgecer » beko » 2 ile bolunmeyen tek sayilar » bos beles entryler » cahillikler kitabi