18 subat 2008 antalya kar yagisi 

kapat
  1. An itibari karın ile lapa lapa diyerek yaptığı eylem. yerde filan birikmedi ama yağıyor olm yağıyor işte. hehehe.

peeeee çok değişik lan.

edit : ağzına s*çayım sözlük. ben bunu yazana kadar durdu. ühü.

edit #2: başladı yine. ehehe.
    #3022839 (deep, 18.02.2008 10:35 ~ 10:37)
  2. (bkz: antalyalıların kar sevinci)
    #3022852 (Aci Biber, 18.02.2008 10:38)
  3. meltem şenledi, çoluk çocuk herkes dışarıda.
    saklıkent'e gitmeye gerek kalmayacak.
    umarım.
    soğuk ama maytap gibi ortalık.
    #3022923 (cheb, 18.02.2008 11:04)
  4. 15 yaşında olup antalya'dan hiç çıkmamış olan vatandaşlarımızın ilk kez gördükleri yağıştır. valla paleface 'in yalancısıyım.
    #3023114 (MeLaNKoLiK, 18.02.2008 11:54)
  5. sabah tramvayda ulan bu tek tek bişi düşüyor bu mevsimde de polen olmazki diye düşünmüştüm karmış meğersem.test çözerken arkamı döndüm ve gerçekten yağıyor. üçkapılar civarında gezerken insanlar birbirlerine falan sarılıyordu. ama en güzeli antalya lisesi öğrencilerinin dışarı boşalması ve çalınan müziklerdi.
    #3023158 (osmanthegral, 18.02.2008 12:05)
  6. 15 yıl sonra yaşanmış kar yağışıdır. saat 10 sularında doğu garajı taraflarında etkisini göstermeye başlamış, 10:30 sularında şarampol, sigorta, bayındır, meltem, migros taraflarını da etkisi altına almış ve aralıklarla yaklaşık 2 saat devam etmiştir.

insanların biribirlerine şaşkınlık ifadeleri ile bakmaları, kar yağışına heyecanlı sevinç bakışlar atan çocukları ve gençleri görünce "vay mnkym" demekten kendinizi alamamışsınızdır. kar tutmasa da, hoş bir anı olarak hafızalarda yer edinmiştir.

15 yıl oğlum, ilk okul 3'teydim lan. okullar bitti, işsizlik denizinde kulaç atmaya başladık ve kar yeniden yağdı.
    #3023601 (paleface, 18.02.2008 13:39)
  7. çok güzel bir duyguydu. bilgisayar başındaydım birden bir telefon geldi meğerse annemmiş.
    kızım koş koş kar yağıyo dışar bak dedi. bende baktım birde ne göreyim. lapa lapa kar yağıyor. hemen makinamı ve tripodumu kaptığım gibi dışarı çıktım.doğru parka gittim ve o lapa lapa kar yağışını büyük bir keyifle izledim hatta tattım. **

--spoiler--
    http://img169.imageshack....php?image=snv35755pa8.jpg
    --spoiler--
    #3023615 (bonusssimo, 18.02.2008 13:42 ~ 13:43)
  8. beni çok feci dertlendiren kar yagısıdır. söyle ki;
    ulan nasıl olur da bodrum'a yagmadan antalya'ya yagar bu kar. o kadar ayazı, sogugu bosuna mı cektik. 1 gram bile kar goremedık. sokak lambalarında baktık baktık, o kepek kadar ucusan taneleri göremedik. şimdi antalyalılarla konusuyorum ne kepegi mercimek kadar yagmıs bile bazı yerlere anasını satıyım. ha bir de şu var belki bununla alakalıydı;

(bkz: batı ege ye kar yagmaması)

cidden dogru galiba akdenıze bile yagdıgına gore.
    #3023623 (BodrumTorbası, 18.02.2008 13:44 ~ 13:45)
  9. 17 - 18 yaşındagi 'gençleri' bile çılgına çevirmiş, çocuk etmiş kar yağışıdır. şöyle ki, okulda teneffüs anında, bir kaç kişinin "kaaar kaaaar" diye bağırması üzerine tüm okul çığlık atmaya başlamış, ilk defa ama 10 saniye kadar süren kar yağışı neşeyle karşılanmıştır. bu sırada okul yönetiminin eli ayağı dolanmış, dışarıya hücüm eden öğrencilere sümkürerek sınıflaraa diye bağırsalarda ezilmekten zor kurtulmuşlardır. 10 saniye sonunda ulan bumuydu diye haykıran öğrencileri aşağı yukarı yarım saat sonra lapa lapa bir kar yağışı çılgına çevirmiştir. okulda öğretmenlerin içeri girin nidalarına aldırış etmeyen gençler, koşturarak bahçeye çıkmış, tüm okul hatıra fotoğrafları çektirmiştir. çok ilginç görüntülere sahne olmuştur, bir arkadaşımız o kadar etkilenmiş ki, üzerindeki kazağı gömleği ve atleti çıkartmış, çırıl çıplak kaaaarrrr diye bağırarak koşuyordu 2 derecelik sıcaklıkta. neyse işin kötüsü, hava 0 derecenin üzerinde olduğundan kar yerde hiç durmamış, öğrenciler kar topu oynayamamış, kardan adam yapamamışlardır. gördüğüm en ilginç karelerden birisi ise, 3-4 kişilik bir kız grubunun birbirine sarılıp, ağlıyor olmasıydı.

az biraz hatırlıyorum, en son 92'de yağmıştı, bundan çoktu, ama bu durum çok iyi oldu, kar yağışı tüm okulları resmi olmayan bir tatile götürdü. kimse sınıflara girmedi. kar yağışı altında maç yapıldı, yaklaşık 50 kişilik bir grup tarafından uzun eşek oynandı, kısacası aklınıza gelebilecek her türlü saçmalık yapıldı. tüm bunların yanı sıra, trafikle ilgili hiç bir sorun yaşanmadı. güzeldi be sözlük.

sonradan gelen düzenleme; şu anda saat 16:45 suları, güneş tekrar açtı, yaklaşık 20 derecelik bir sıcaklık var, insanlarlar barınaklarda yine balık tutuyor, piknik yapıyorlar. antalya da günlük yaşama tekrar dönüldü.
    #3024704 (slasher, 18.02.2008 16:47 ~ 21:16)
  10. kendi kar tatilimizi kendimiz verdiğimiz olaydır. başta 2 dakika yağıp durarak şakacı bir tavır takınan kar gösterilen ilgi karşısında dayanamamıştır. Bir kaç saatin ardından güneşin açmasıyla sabah yaşananların bir rüya olduğunu düşündürtmüştür.
    #3028562 (purpleturtle, 19.02.2008 05:34)
  11. helehelehoooy diyerek izlediğim eylem. ne güzel de düşüyor taneler lap lap diye. yerim! hehehe!

edit: gözünü sevdiğim sözlük. ben bunu yazdım ve kar hızını arttırdı! alfonso gibim mübarekler!
    #3028576 (bl, 19.02.2008 05:57 ~ 05:58)
  12. antalyada karın yağdığını farketmeyen tek insan olduğumu düşünüp iki kere üzüldüğüm hadisedir. *
    #3029777 (beyazbuyu, 19.02.2008 14:29)
  13. antalya ya yağan kar nasıl olur da aydın'a yağamaz diye sorgulatan hadisedir.
    #3029952 (Gizli Ozne, 19.02.2008 15:06)

© 2008 - uludağ sözlük

18 subat 2008 antalya kar yagisi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. 18 subat 2008 antalya kar yagisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 18 subat 2008 antalya kar yagisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» halk » yanpec » un amor » akp donemi yolsuzluklari » hell yeah » i miss the old metallica » kanal t » moritz bleibtreu » loadable kernel module » irak ta erotik yasak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games