18 ler takimi 

kapat
  1. yönetmenliğini mesut taner yaptığı macera/gerilim/komedi türündeki film. filmde hande eti, aras ferahyan, mithat celik, engin asik, gokhan cuhaci ve eylem senkal rol almışlardır. filmin konusu kısaca şöyle: kendilerine 18 ler Takımı adını takmış lise mezunu dört genç, üniversite sınavlarını bir türlü kazanamamakta ve askere gitme korkusu yaşamaktadırlar. Ne yapıp edip sınavları kazanma ve bir süreliğine de olsa askerlikten yırtma telaşına düşmüşlerken, aralarına özel bir amaçla giren Deren adında güzeller güzeli bir kız yüzünden, kendilerini bir anda akıl almaz olayların ve ilginç rastlantıların içinde bulurlar.
    #1247759 (worldlike, 02.02.2007 16:35)
  2. imdb'de 2.2 oy almıştır.
    #2731644 (Kajmer, 22.12.2007 22:01)
  3. turk filmimiydi o?
    ben hindistan veya iran sinemasindan bir uyarlama diye bakmistim.
    gordugum en aptal filmdi. yazik harcanan paraya.
    #2939553 (dydyma, 02.02.2008 22:16)
  4. otör* sinemasına bir örnek olması amacıyla ortaya konmamış olduğu aşikar olsa da asıl amaç gibi görünen altıoklar tarzı ekonomik kaygılı-eğlencelik bir film dahi olamamış yapımdır. filmde, korkunc bir filmvari alaycı bir yaklaşım ortaya konmaya çalışılmışsa da başarılı olunamamıştır. cık diyoruz, olmamış diyoruz ve imdb'nin vermiş olduğu 2.2'yi dahi çok bularak 0.4 veriyoruz.
    #3500841 (yasakani, 06.06.2008 03:13)

© 2008 - uludağ sözlük

18 ler takimi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 18 ler takimi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 18 ler takimi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tayyip i uzmek allah i uzmektir » time off » hasan igsiz » sozluk yazarlarinin takintilari » asik olunan kisinin en yakin arkadasla cikmasi » deepfry » 31 mayis 2003 diyarbakirspor elazigspor maci » kazan kazan » blok koyucam diye adamin amina koymak » silaha isemek » hayattan vazgecmemek icin bir neden » pokerstars » bayram donusu yollarda sefil olan salak tatilciler » le fabuleux destin d amelie poulain » coumineol » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » mini etekliye donup bakmayan erkek » agir misafir » ayhan akman » dengesizlik » komedi dukkani » seruven » dam ustunde un eleyen teyze » rock kliplerinde cinsel obje olarak kadin » smellofsmyrna » fargo » tnevel » dozaji artmis tiksinti » regl olan erkek diyaloglari » pkk kurt degil ermenilerden olusan bir cetedir » bavulu kapattiktan sonra koyacak esya cikmasi