18 ekim 2000 besiktas leeds united maci 

kapat
  1. istanbul bjk inönü stadında oynanan şampiyonlar ligi 4.hafta maçıdır. besiktas 6-0 hezimetinin öcünü almak için sahaya çıkmıştır ama maç 0-0 sona ermiştir.
    #1208818 (eagle is free, 26.01.2007 07:56)
  2. beşiktaş'ın boktan futbol oynadığı karşılaşmadır.
    #1208853 (LocK, 26.01.2007 08:49)

© 2008 - uludağ sözlük

18 ekim 2000 besiktas leeds united maci başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 18 ekim 2000 besiktas leeds united maci ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 18 ekim 2000 besiktas leeds united maci nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kopru alti camcam » librarything » turkiye de bu kadar hirsiz varken seriat istemek » vicortus » rtfm » avrupa yakasi » is degerleme » usain bolt un ensesine tokat atip kacmak » ditty » kelimeleri yetmeyince eksi oy butonuna siginanlar » eses taraftari porsuk canavari » ibrahim yattara » duduk » dallas » don kisot » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 14 ekim 2008 belarus turkiye maci » ece gursel » toplumsal aklin elestirisi » sultanfirardasenneredesin » ardamel » tayyip erdogan aydin bir bilim adamidir » sozlukte tanisip evlenmek » asagi mahalle » bayilik sozlesmesi » nazlican in gogsune kekik surmesi » kucuk ibo » eledim eledim holluk eledim » tek iliskilik zengin kadinlar » yesil sosyalist » ari sokmasi