18 aralik 

kapat
  1. cemal sureya şiiri.

18 Aralık 1985'te o salonda
    Kişi nasıl kestirebilirdi ileriyi?
    Siz, kazıbilimler, alınyazısıbilimler,
    Geçsin yıllar geçsin, seneler gibi.

Olur mu anımsamamak Onaltıncı Louis'yi
    14 Temmuz 1789 akşamı, Louis,
    Şöyle yazmamış mıydı defterine:
    "Bugün kayda değer bir şey yok.."

"Kehanet" adlı kısacık bir şiir buldum
    keske yalniz bunun icin sevseydim seni.
    #1329922 (fatal, 21.02.2007 14:19)
  2. "bugün kayda değer birşey yok!"

(dikkatli bkz:kehanet 1985)
    #3406720 (muhterem fil, 17.05.2008 00:29)

© 2008 - uludağ sözlük

18 aralik başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 18 aralik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 18 aralik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» emegi gecen herkese tesekkurler » yazar » ucuncu ulke » wannsee konferansi » nakajima ka nate » istikrarsiz » fenerbahce nin asya sampiyonlar liginde oynamasi » dero birlikleri » askeriyedeki mali imkansizliklar » yarim yarim yarilmak » michael skibbe » tayyip erdogan in bir melek olmasi olasiligi » birol guven in lost senaristi olmasi » bizim de ucak gemimiz olsun kampanyasi » nokia n73 music edition » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sozluk yazarlarinin akp li nickleri » sozluge icini dokmek » yusuf simsek » tiyatro » olmaz boyle sey » mrrepla » bilyoner » cello » everybody hurts » turk » werder bremen gorunumlu anadolu takimi » dombey » harley davidson botlar » jandarmanin sirinler koyune baskin duzenlemesi » seriat