1707 

kapat
  1. uktedir...

ingiltere ve iskoçya nın biraraya gelerek buyuk britanya kralligi'nı kurdukları yıl.
    #3851529 (notrinova, 21.08.2008 22:14)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

1707 başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 1707 ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 1707 nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about 1707. Copyright of the articles are belong to their authors.

» sikis sokus » agizdan kan gelmesi » osmanli devleti nin cokus sebepleri » subay esleri » bursa da lodos » google ceviri hizmeti » atila nuran » en hayirli evlilik akraba evliligidir » bilet x » ktunnel » taksilerin gece tarifesi » 28 mart 2009 ispanya turkiye maci » 28 mart 2009 ispanya turkiye maci » alkalimetri » wilbur smith » turban serbest olursa olabilecekler » 37e » herpetoloji » amcik tv » febi eyyi ala i rabbikuma tukezziban » angel a » turkce bilmeyen turkcu » lou reed » yuzme bilmeyen insanin huzun dolu hayati » protest the hero » saci tam istendigi gibi kesen kuaforu pataklamak » ismail kucukkaya » son gunlerde alevilerdeki tuhaflik » hem kurt hem komunist hem alevi » chp ye carsafli kadinlarin katilmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » surp dzinunt » hakan sukur » 3 cocuktan fazla dogurdum siz de dogurun » 5 ferrari tarafindan sollanmak » ahmet hakan coskun » renault symbol » mulayim erdem » yeah beybi » p s i love you » cennetin cocuklari