17 haziran 2007 antalya acik hava konseri 

kapat
  1. dün antalyada gerçekleşen konserdir.vega,malt ve manga sahneye çıkmıştır.hoş bir konser olmuştur.

*
    #1785610 (miel, 18.06.2007 17:41)
  2. veganın performansına hayran olduğum konserdir.

veganın playlisti şöyledir;

K9
    Bihaber
    Bu SabahLarın Bir AnLamı OLmaLı
    Tamam Sustum
    Yanıyor Zaman
    ELimde DeğiL
    Hafif Müzik
    ALışamadım YokLuğuna
    Serzenişte
    iz BırakanLar
    Poh Poh Perisi *
    #1787155 (atinalitimon, 18.06.2007 22:57 ~ 22:59)

© 2008 - uludağ sözlük

17 haziran 2007 antalya acik hava konseri başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. 17 haziran 2007 antalya acik hava konseri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 17 haziran 2007 antalya acik hava konseri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hayvan keserek bayram yapmayi aklim almiyor » 4 hanif » siyasi gorusunu belli etmeyip fake nickle cosmak » ben gidersem » olimpiyatlari izlemedigi halde bundan utanmayanlar » uludag sozluk misyonu » ida maria » chatwalk ta bir yerde » bir insani mutlu edememekten korkup terketmek » akilli tv a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games