17 aralik 2006 glasgow rangers celtic maci 

kapat
  1. dünyanın sayılı derbilerinden biri olan maç. müthiş bir atmosferde oynanan maçta; thomas gravesen'in golüyle celtic 1-0 öne geçmiş, bu gole glasgow rangers 88.dakikada brahim hemdani ile cevap vermiş ve maç 1-1 beraberlikle sonuçlanmıştır.
    #1012826 (fowler, 17.12.2006 21:00 ~ 21:02)

© 2008 - uludağ sözlük

17 aralik 2006 glasgow rangers celtic maci başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 17 aralik 2006 glasgow rangers celtic maci ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 17 aralik 2006 glasgow rangers celtic maci nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» jenna jameson » turkiye nin ilk ekolojik akaryakit istasyonu » eshab ul kehf » uludag sozluk kirmizi kitabi » herkesgibi » ozel gunlerde hediye alma sorunsali » istifa edecek pasa » abreaksiyon » tanriya acik mektup » agir abi » page hamilton » devrim arabalari » a taste of honey » ergenekonu tersten dusunmek » aquafobi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » arkadaslik ile sevgililik arasindaki ince cizgi » cehenneme gitme sebepleri » dunyanin en yasli bakiresi » deniz aslan » dilenci kadinin cocugunun yuzundeki kir » resident evil degeneration » lupelius » ben bu yaziyi sana yazdim » odtu stadyumu ndaki devrim yazisi » webcam acip tras olmak » en istenilen yere sonunda gitmek » 1 gun gecti unutamadim seni » deniz feneri dernegi » when the walls go down » sozlukculerin gordugu enteresan ruyalar