17 agustos 2007 gbirligi oftas trabzonspor maci 

kapat

1. trabzonspor'un gollerini umut ve gökdeniz atmıştır. trabzon gökdeniz'in ayağından bir de penaltı kaçırmıştır son dakikada.*
    #2151617 (eagle, 17.08.2007 23:37 ~ 18.08.2007 11:19)
  2. trabzonspor un iki sakat verdiği, 4 sarı kart gördüğü, bir penaltı kaçırdığı, hakem, fırat aydınus un mükemmel bir yönetim gösterdiği müsabaka.
    maçı izlediğinizde gençlerbirliği oftaşspor un tecrübeli bir golcü ile çok can yakacağını, ts nin de onca bireysel yeteneğe rağmen çok zor pozisyon bulduğunu kolayca anlayabilirsiniz.ibrahima yattara ve ersen martin topsuz pozisyonlarda sakatlandılar. muhtemelen 1 er ay sahalardan uzak kalacaklar. bu durumda ümit milli forvet ergin keleş ve ömer rıza kalıyor forvette umut bulut un yanında. ne kadar başarılı olabilirler bilemiyorum ama bir forvet alınması şart gibi görünüyor.
    gk * yine yapacağını yaptı ve penaltıyı gole çevirememesine rağmen çaprazdan çok zor pozisyonda olmasına rağmen dönen topu gol yapmayı başardı. gerçekten bu seneye de damgasını vuracak gibi.
    ilk hafta ki maçı da tam olarak izeldim ve bülent demirlek ve fırat aydınus arasındaki farkı bariz gördüm. bir hakemin en kötü gününü yaşaması, formsuz olması bülent hoca nın talihsizliğiydi sanırım. fırat aydınus un kontra atağı kesmeye çalışan iki oyuncuyuda * sarı kartla cezalandırması çok enteresandı. yeni bir kural galiba bu sene. birçok oyuncunun canı yanacak gibi.
    maçın yıldızı gk nin dışında yerinde müdahaleleri ile daouda jabi idi.
    ufak bir not:
    jabi nin ziya doğan tarafından hücuma beklerin çıkmaması sorunsalında, ofansta göstereceği performanstan mahrum bırakılması çok düşündürücü.
    bu arada fatih hocaya selam gönderen ve performansını sürekli artıran tolga zengin e tebriklerimi gönderiyorum.
    #2153785 (serander, 18.08.2007 11:37 ~ 11:44)
  3. mac iyi ki trabzonda değildi. 1 0 da sahaya dalan 2 0 da kimbilir neler yapar.
    #2153814 (seydikoylu, 18.08.2007 11:43)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

17 agustos 2007 gbirligi oftas trabzonspor maci başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 17 agustos 2007 gbirligi oftas trabzonspor maci ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 17 agustos 2007 gbirligi oftas trabzonspor maci nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about 17 agustos 2007 gbirligi oftas trabzonspor maci. Copyrights of the articles are belong to their authors.